ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ :
Home » » Καίτη Γαρμπή: Θα τραγουδάει το δικό της… έργο!

Καίτη Γαρμπή: Θα τραγουδάει το δικό της… έργο!

Written By Ανώνυμος on Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2012 | 21:30




Με φόντο τη μεγάλη οθόνη θα τραγουδάει το δικό της… έργο! Η Καίτη Γαρμπή ετοιμάζει μια σειρά από εμφανίσεις σε γνωστή κινηματογραφική αίθουσα παρουσιάζοντας live τα αγαπημένα της τραγούδια.

Λίγο μετά τις 11.00 το βράδυ ο κόσμος συγκεντρώνεται στην κινηματογραφική αίθουσα, τα φώτα σβήνουν, όλοι κάνουν ησυχία και ξεκινάει όχι η ταινία, αλλά η… συναυλία! Αυτό είναι η πρωτότυπη ιδέα που υιοθέτησε η Καίτη Γαρμπή για να κάνει το μεγάλο comeback στη νυχτερινή Αθήνα.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια από τις 12 Οκτωβρίου έως τις 10 Νοεμβρίου θα εμφανίζεται σε μια αίθουσα των «Odeon Kosmopolis» η οποία θα διαμορφωθεί ειδικά για την περίσταση σε πίστα.

Πρόκειται για δέκα παραστάσεις-κινηματογραφικές συναυλίες, όπως τις αποκαλεί η εταιρεία παραγωγής αυτού του ιδιαίτερου concept, με την Καίτη να «αφηγείται» ερμηνευτικά αλλά και με τα κατάλληλα βίντεο τις καλύτερες στιγμές της καριέρας της.

Με άλλα λόγια, μέσα από έναν μαγικό συνδυασμό εικόνας και ήχου (με τις σκηνοθετικές οδηγίες της Βίκυς Βελλοπούλου και την ενορχήστρωση-programming του Ματί Παλαιολόγου) η ιστορία θα ξετυλίγεται κάθε βράδυ μέσα από παλιά και νέα τραγούδια από την 20ετή δισκογραφία της Καίτης Γαρμπή σε νέες ενορχηστρώσεις, αλλά και τραγούδια μεγάλων συνθετών από τον ελληνικό κινηματογράφο.

Γι’ αυτή την πραγματικά πολύ ενδιαφέρουσα κινηματογραφική παράσταση η ίδια δηλώνει τα εξής: «Μαγεμένη από τον κινηματογράφο όσα χρόνια θυμάμαι τον εαυτό μου, με αυτή την παράσταση εκπληρώνω ένα μεγάλο μου όνειρο: να τραγουδήσω μέσα σε μια κινηματογραφική αίθουσα! Ζω για τις στιγμές που θα μοιραστώ την κινηματογραφική μαγεία με το κοινό και θα μπορέσω να αγγίξω την ψυχή του ερμηνεύοντας κάθε μου τραγούδι για όλους και έναν-έναν ξεχωριστά».
Share this post :
 
Support : Creating Website | Panos Mos | "GreekzNews"
Copyright © 2008. "GreekzNews" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Panos Mos
Proudly powered by Blogger