ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ :
Home » » Αντίγραφο του Ταζ Μαχάλ στο Ντουμπάι!

Αντίγραφο του Ταζ Μαχάλ στο Ντουμπάι!

Written By Ανώνυμος on Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2012 | 15:00

Το Taj Arabia, όπως θα ονομάζεται η ρέπλικα του Ταζ Μαχάλ στο Ντουμπάι, θα είναι κατά πολύ μεγαλύτερο από το αυθεντικό, ενώ... το κόστος του να αναμένεται να αγγίξει το ποσό του 1 δισεκατομμυρίου δολαρίων!

Το Taj Arabia θα έχει ολοκληρωθεί μέχρι το 2014 και είναι μέρος ενός μεγαλύτερου έργου, μιας σύγχρονης «Πόλης των Θαυμάτων» που προβλέπεται μεταξύ άλλων να περιλαμβάνει αντίγραφα από τον Πύργο του Άιφελ, τις Πυραμίδες της Αιγύπτου, το Σινικό Τείχος και άλλα διάσημα μνημεία.

«Πρόκειται για ένα μεγαλεπήβολο σχέδιο που θα περιλαμβάνει διάφορες εγκαταστάσεις οι οποίες θα αναδεικνύουν την ομορφιά της ζωής, την αγάπη και τον έρωτα. Ευελπιστούμε να γίνει η… πόλη των νεονύμφων και ένας προορισμός για τα νιόπαντρα ζευγάρια του κόσμου», δήλωσε ο υπεύθυνος της κατασκευής κ. Arun Mehra.
Αξίζει να σημειώσουμε ότι το αυθεντικό Taj Mahal κατασκευάστηκε στις όχθες του ινδικού ποταμού Γιούμα από τον Μογγόλο αυτοκράτορα Σαχ Γιαχάν Α’, το 17ο αιώνα, στη μνήμη της συζύγου του και σήμερα είναι Μνημείο Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO.
perierga.gr
Share this post :
 
Support : Creating Website | Panos Mos | "GreekzNews"
Copyright © 2008. "GreekzNews" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Panos Mos
Proudly powered by Blogger