ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ :
Home » » Ζευγάρι Γάλλων κάνει είκοσι χρόνια διακοπές στον Άγιο Νικόλαο

Ζευγάρι Γάλλων κάνει είκοσι χρόνια διακοπές στον Άγιο Νικόλαο

Written By Greekznews 1 on Παρασκευή, 5 Οκτωβρίου 2012 | 10:00

Στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Τουρισμού ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Δημήτρης Κουνενάκης βράβευσε τους Γάλλους επαναλαμβανόμενους επισκέπτες μας Mr Casadei Dominique and Mme Dinton Claudine, οι οποίοι περνούν τις διακοπές τους...
στην περιοχή του Αγίου Νικολάου, δύο φορές το χρόνο, τον Ιούνιο και τον Οκτώβριο, τα τελευταία 20 χρόνια από το 1992 έως και σήμερα

Το ζευγάρι Γάλλων επισκεπτών καλωσόρισε και ευχαρίστησε ο κ. Κουνενάκης ο οποίος σημείωσε ότι η συνεχή παρουσία και η αγάπη που δείχνουν για τον τόπο μας είναι ιδιαίτερα σημαντική, αυτή την κρίσιμη περίοδο που διανύει η χώρα μας.

Διευκρίνισε ότι η ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών και η φιλοξενία που χαρακτηρίζει τον Ελληνικό λαό, σε ότι αφορά τον τουρισμό δεν έχουν επηρεαστεί από την κρίση. Η προσπάθειά μας, ανέφερε ο Δήμαρχος , βασίζεται στην ιστορική μας κληρονομιά και στις επιταγές του Ξένιου Δία, προστάτη των επισκεπτών, που χαρίζει απλόχερα τη φιλοξενία του στον κάθε ξένο που θα θελήσει να τιμήσει την ιερή του γη.

«Η Ελλάδα έχει ανάγκη την αλληλεγγύη των ευρωπαίων πολιτών αν θέλουμε πραγματικά να λέμε ότι είμαστε πολίτες μιας ενιαίας Ευρωπαϊκής Ένωσης. Οι διαφορές ανάμεσα στη Βόρεια και Νότια Ευρώπη είναι έντονες και θα πρέπει να ξεπεραστούν» τόνισε ο Δήμαρχος και στη συνέχεια τους κάλεσε να μιλήσουν για τις προσωπικές τους εμπειρίες στον Άγιο Νικόλαο αλλά και τυχόν παρατηρήσεις που θα επιθυμούσαν να εκφράσουν.

Φανερά συγκινημένοι από την θερμή υποδοχή είπαν τα παρακάτω:
«Πριν 20 χρόνια ήρθαμε για τον ήλιο και τη Θάλασσα. Τώρα ερχόμαστε κυρίως για τη ζεστασιά των ανθρώπων και για την αγνή και ειλικρινή φιλοξενία που είναι πάντα ίδια σε όποιο σημείο της Κρήτης και αν βρεθούμε. Η Κρήτη είναι η δεύτερη πατρίδα μας. Έχουμε φίλους , τους αγαπάμε και δεν μας ξεχνούν ποτέ.

Επίσης, λατρεύουμε την κρητική παραδοσιακή κουζίνα. Κάθε χρόνο ερχόμαστε με τα παιδιά και τα εγγονάκια μας, ενώ παροτρύνουμε τους φίλους μας στη Γαλλία να έλθουν να γνωρίσουν από κοντά αυτό τον υπέροχο τόπο» δήλωσαν οι Mr Casadei Dominique and Mme Dinton Claudine.

Κατά τη διάρκεια των 20 χρόνων που επισκέπτονται τον Άγιο Νικόλαο έχουν διαπιστώσει σημαντικές προσπάθειες εκ μέρους των κατοίκων αλλά και των αρχών, ως προς την συντήρηση και την αισθητική των δημόσιων χώρων όσον αφορά στην καθαριότητα και στη διαμόρφωση της οικολογικής συνείδησης.

Αν και θα μπορούσαν να περάσουν οικονομικότερα τις διακοπές τους, είπαν, επιμένουν στην επιλογή της Κρήτης, στον Άγιο Νικόλαο γιατί θεωρούν μοναδική τη φιλοξενία μας και τη ζεστασιά και επαφή που έχουν με τους ανθρώπους. Αφού πάρουν τη σύνταξή τους,
ονειρεύονται να αγοράσουν ένα σπίτι στην περιοχή του Αγίου Νικολάου και να έλθουν να εγκατασταθούν μόνιμα.

Ο Δήμαρχος βράβευσε τους Mr Casadei Dominique and Mme Dinton Claudine με αναμνηστικό δίπλωμα , τους προσέφερε δώρα και εξέφρασε την εκτίμησή του για την αγάπη που δείχνουν στον τόπο μας, τους ευχαρίστησε για τα καλά τους λόγια και τους ευχήθηκε να έχουν υγεία και ότι καλύτερο στη ζωή τους.
flashnews.gr
Share this post :
 
Support : Creating Website | Panos Mos | "GreekzNews"
Copyright © 2008. "GreekzNews" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Panos Mos
Proudly powered by Blogger