ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ :
Home » » Δεν θέλουν να γίνει η δίκη στην Κρήτη

Δεν θέλουν να γίνει η δίκη στην Κρήτη

Written By Ανώνυμος on Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2012 | 14:40

Νέα τροπή παίρνει η εκδίκαση της τραγωδίας της οδού Χρυσοστόμου με την υπεράσπιση του 44χρονου κατηγορουμένου, που παραμένει έγκλειστος στο ψυχιατρείο Κορυδαλλού.
Κι αυτό διότι υπέβαλε στον Άρειο Πάγο αίτημα για την διεξαγωγή της δίκης εκτός Κρήτης λόγω του σοβαρού προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Πατρίς η δίκη του 44χρονου που με ένα κουζινομάχαιρο σκότωσε εν ψυχρώ την άτυχη Ελένη Πανταγάκη σύζυγο του αξιωματικού της ΕΛ.ΑΣ. Τηλέμαχου Πανταγάκη και τραυμάτισε τον ίδιο και μια ακόμη κοπέλα έχει προσδιοριστεί να διεξαχθεί στην Νεάπολη.

Η πλευρά της υπεράσπισης ωστόσο έκρινε σκόπιμο να καταθέσει το επίμαχο αίτημα και έτσι ο κατηγορούμενος θα πρέπει να βρίσκεται κοντά στο ψυχιατρείο όπου νοσηλεύεται και στους γιατρούς που τον παρακολουθούν.

Ο 44χρονος αντιμετωπίζει τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας από πρόθεση και της απόπειρας ανθρωποκτονίας κατ' εξακολούθηση.

Σύμφωνα με την ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη ο 44χρονος είχε δεν μπορούσε να αντιληφθεί το άδικο της πράξης του ή να ενεργήσει σύμφωνα με την αντίληψή του για το άδικο αυτό, υπογραμμίζει όμως ότι δεν έχει το ακαταλόγιστο.
Share this post :
 
Support : Creating Website | Panos Mos | "GreekzNews"
Copyright © 2008. "GreekzNews" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Panos Mos
Proudly powered by Blogger