ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ :
Home » » Η Adele τραγουδάει James Bond

Η Adele τραγουδάει James Bond

Written By Ανώνυμος on Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2012 | 03:20


Επίσημη πρώτη έκανε σήμερα το ομότιτλο τραγούδι του το “Skyfall”, της νέας περιπέτειας του James Bond και έφτασε στο νούμερο  των  i tunes, μόλις 10 ώρες μετά την δημοσίευση του. Η σημερινή ημέρα σηματοδοτεί την 50η επέτειο από την κυκλοφορία της πρώτης ταινίας του διάσημου πράκτορα 007, με τίτλοDr. No.

Μετά το teaser 90 δευτερολέπτων του τραγουδιού - το οποίο διέρρευσε στις αρχές της εβδομάδας- κοινό και κριτικοί αποθέωσαν το “Skyfall”- το οποίο θυμίζει αρκετά το Diamonds are forever – και φυσικά την εκπληκτική ερμηνεία της πολυβραβευμένης Adele.

Η Adele δήλωσε υπερήφανη για την τιμή που της έγινε να ερμηνεύσει το τραγούδι, αν και στην αρχή ήτνα επιφυλακτική. «Όλα τα φώτα της δημοσιότητας πέφτουν πάνω σου και υπάρχει μεγάλη πίεση όταν πρόκειται για τραγούδι του Bond.. Όταν το ηχογραφήσαμε, ήταν μια από τις πιο περήφανες στιγμές της ζωής μου. Στα 60 μου θα λέω στους ανθρώπους ότι κάποτε ήμουν το κορίτσι του Bond, είμαι σίγουρη!».

Η ταινία “Skyfall”, με τον Daniel Craig στον ρόλο του βρετανού υπερπράκτορα, θα κυκλοφορήσει στις 26 Οκτωβρίου στην Αγγλία και στις 9 Νοεμβρίου 2012 στην Αμερική.

Share this post :
 
Support : Creating Website | Panos Mos | "GreekzNews"
Copyright © 2008. "GreekzNews" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Panos Mos
Proudly powered by Blogger