ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ :
Home » » Πάνω από 90.000 συνταξιούχοι δεν πήγαν να απογραφούν

Πάνω από 90.000 συνταξιούχοι δεν πήγαν να απογραφούν

Written By Greekznews 1 on Πέμπτη, 11 Οκτωβρίου 2012 | 10:40

Περισσότεροι από 90.000 δικαιούχοι κύριων και επικουρικών συντάξεων δεν προσήλθαν για να απογραφούν έως τις 5 Οκτωβρίου, οπότε έληξε και η τελευταία παράταση που είχε δοθεί από τη διοίκηση του IKA.

Πάντως, πολλοί συνταξιούχοι θεώρησαν ότι είχαν απογραφεί με την περυσινή διαδικασία. Πρόκειται για δικαιούχους του ΙΚΑ και των ενταγμένων στο ΙΚΑ Ταμείων, της Ασφάλισης Προσωπικού ΟΤΕ (ΤΑΠ-ΟΤΕ) και της Αλληλοβοήθειας Προσωπικού Ιονικής και Λαϊκής Τράπεζας και άλλων Τραπεζών, (ΤΑΠΙΛΤ).

Σύμφωνα με ανακοίνωση της διοίκησης του ΙΚΑ, δεν εμφανίστηκαν για να απογραφούν συνολικά
91.124 δικαιούχοι και συγκεκριμένα:
52.189 δικαιούχοι κύριας σύνταξης ΙΚΑ-ΕΤΑΜ
33.960 δικαιούχοι επικουρικής σύνταξης ΕΤΕΑΜ
222 δικαιούχοι κύριας σύνταξης ΤΑΠΙΛΤ
4.753 δικαιούχοι κύριας σύνταξης ΤΑΠ-ΟΤΕ

Η φυσική καταγραφή στα υποκαταστήματα του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ σταμάτησε από σήμερα, Τετάρτη, και θα επαναλειτουργήσει από 22 Οκτωβρίου 2012.

Από τις 22 Οκτωβρίου 2012 οι δικαιούχοι σύνταξης του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, του ΕΤΕΑΜ και του ΤΑΠΙΛΤ, θα καταγράφονται στα υποκαταστήματα του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ τόπου κατοικίας και θα παραλαμβάνουν ειδική Εντολή Πληρωμής της σύνταξής τους, η οποία θα εξοφλείται στα ταμεία των υποκαταστημάτων.

Από 26 Οκτωβρίου 2012 οι δικαιούχοι σύνταξης του ΤΑΠ-ΟΤΕ θα καταγράφονται στα υποκαταστήματα του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ τόπου κατοικίας και θα παραλαμβάνουν ειδική Εντολή Πληρωμής της σύνταξής τους, η οποία θα εξοφλείται στα ταμεία των υποκαταστημάτων.

Η διοίκηση του ΙΚΑ επισημαίνει τέλος, ότι όσοι συνταξιούχοι του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, του ΕΤΕΑΜ και του ΤΑΠΙΛΤ προσήλθαν για φυσική καταγραφή στις 8 και 9 Οκτωβρίου 2012, θα πληρωθούν τη σύνταξή τους στα υποκαταστήματα του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ τόπου κατοικίας τους στις 22 Οκτωβρίου 2012.
patrastimes.gr
Share this post :
 
Support : Creating Website | Panos Mos | "GreekzNews"
Copyright © 2008. "GreekzNews" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Panos Mos
Proudly powered by Blogger