ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ :
Home » » Στο Καράκας ολοκληρώθηκε η πολιτική εκστρατεία του Τσάβες Ενόψει των προεδρικών εκλογών της Κυριακής.

Στο Καράκας ολοκληρώθηκε η πολιτική εκστρατεία του Τσάβες Ενόψει των προεδρικών εκλογών της Κυριακής.

Written By Ανώνυμος on Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2012 | 21:30




Να εξηγήσει που οφείλεται η διάψευση των οικονομικών στόχων που είχαν τεθεί από τη δανειακή σύμβαση ζήτησε από τον Γιάννη Στουρνάρα σε ερώτηση που κατέθεσε στη Βουλή η βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Μαρία Κόλλια - Τσαρουχά.

Σε έγγραφό του που διαβιβάστηκε στη Βουλή, ο υπουργός Οικονομικών αναφέρει: «Το Πρόγραμμα Οικονομικής Στήριξης που εφαρμόζεται στην Ελλάδα από τον Μάιο του 2010, περιλαμβάνει μέτρα για μια εμπροσθοβαρή δημοσιονομική προσαρμογή αλλά και διαρθρωτικές παρεμβάσεις για την αντιμετώπιση των χρόνιων αδυναμιών της Ελληνικής Οικονομίας. Με δεδομένο ότι οι διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις χρειάζονται χρόνο για να αποδώσουν, η ύφεση ήταν πιο βαθιά σε σχέση με τις αρχικές προβλέψεις και αναμένεται να διαρκέσει μεγαλύτερο διάστημα. Η εξέλιξη αυτή, όμως, προκαλεί υστερήσεις στην επίτευξη των δημοσιονομικών στόχων με αποτέλεσμα την ανάγκη λήψης πρόσθετων μέτρων που επιδεινώνουν την κατάσταση στην πραγματική οικονομία».

«Ταυτόχρονα, χρόνιες παθογένειες στη λειτουργία των αγορών που δεν αντιμετωπίστηκαν επαρκώς, έχουν εμποδίσει την ταχύτερη αποκλιμάκωση των τιμών και, επομένως, την μεγαλύτερη βελτίωση της ανταγωνιστικότητας και την ταχύτερη ανάκαμψη της οικονομικής δραστηριότητας» καταλήγει ο κ. Στουρνάρας.
Share this post :
 
Support : Creating Website | Panos Mos | "GreekzNews"
Copyright © 2008. "GreekzNews" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Panos Mos
Proudly powered by Blogger