ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ :
Home » » Το 60% των iPhone έχουν ήδη το iOS 6

Το 60% των iPhone έχουν ήδη το iOS 6

Written By Greekznews 1 on Παρασκευή, 5 Οκτωβρίου 2012 | 10:10

Η εταιρεία αναλύσεων και διαφήμισης Chitika δημοσίευσε σήμερα ανανεωμένα στατιστικά που δείχνουν πως το 60% των χρηστών iPhone έχουν ήδη αναβαθμίσει τις συσκευές τους στο iOS 6.
Το ποσοστό διείσδυσης για τους χρήστες iPad και iPod Touch ανέρχεται στο 45% και 39% αντίστοιχα.

«Γενικά τα στοιχεία δείχνουν πως η Apple κάνει καταπληκτική δουλειά στο να διατηρεί τις συσκευές της ενημερωμένες με την τελευταία έκδοση του λειτουργικού της συστήματος» δήλωσε η εταιρεία. «Συγκριτικά, τα τελευταία στοιχεία της Google δείχνουν πως οι δυο πιο πρόσφατες εκδόσεις του Android χρησιμοποιούνται μόνο από το 22% των χρηστών».

Το iOS 6 κυκλοφόρησε στις 19 Σεπτεμβρίου και σύμφωνα με την Apple προσθέτει πάνω από 200 νέα χαρακτηριστικά στο λειτουργικό, ανάμεσα τους σημαντικές αλλαγές στο Siri, υποστήριξη πανοραμικών φωτογραφιών, δυνατότητα χρήσης του FaceTime σε δίκτυα 3G και πλήρη ενσωμάτωση του Facebook στο λειτουργικό.

Ένα μήνα νωρίτερα η ίδια εταιρεία είχε δημοσιεύσει στατιστικά που έδειχναν πως το 15% των χρηστών iOS είχε αναβαθμίσει στην τελευταία έκδοση του λειτουργικού μέσα στο πρώτο 24ωρο της κυκλοφορίας του.
Share this post :
 
Support : Creating Website | Panos Mos | "GreekzNews"
Copyright © 2008. "GreekzNews" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Panos Mos
Proudly powered by Blogger