ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ :
Home » » Αντιγήρανση: Σταμάτα το χρόνο χωρίς 1 ευρώ!

Αντιγήρανση: Σταμάτα το χρόνο χωρίς 1 ευρώ!

Written By Ανώνυμος on Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2012 | 12:20


Επειδή όλα ξεκινάνε από μέσα μας, εμείς σου δίνουμε 4 tips χωρίς να ξοδέψεις ούτε 1 ευρώ για να σταματήσεις το χρόνο από μέσα προς τα έξω. Γιατί ότι και να κάνεις...
για το "έξω" σου, αν δεν είσαι καλά "μέσα" σου, αυτό αντανακλάται. Αναρωτιέσαι λοιπόν, πώς μπορείς να αντιστρέψεις την όχι και τόσο αναπόφευκτη επίδραση του χρόνου; Με αυτά τα 4 απλά βήματα:

Περιόρισε τα γλυκά
Οι ερευνητές αρχίζουν να κατανοούν ότι η υπερβολική ζάχαρη μπορεί να μεταβάλλει βασικές πρωτεΐνες στον οργανισμό μας και ότι η συσσώρευση αυτών των μη φυσιολογικών πρωτεϊνών μπορεί να έχει κακές επιδράσεις, από τις ρυτίδες μέχρι την απώλεια της ενέργειάς μας.

Βγες έξω
Το μόνο που χρειάζεται το σώμα σου για να παράγει την απαιτούμενη ποσότητα βιταμίνης D είναι η έκθεση για 10-15 λεπτά στον ήλιο, τρεις φορές την εβδομάδα. Σε μελέτη στην επιθεώρηση American Journal of Clinical Nutrition αναφέρεται ότι οι γυναίκες που είχαν υψηλότερα επίπεδα βιταμίνης D είχαν μακρύτερα τελομερή, που προστατεύουν τα χρωμοσώματα και βρίσκονται στις άκρες τους, κάτι που οι επιστήμονες θεωρούν δείκτη γήρανσης. Όσο πιο μακριά είναι τα τελομερή σου τόσο πιο «νέα» είναι τα κύτταρά σου.

Κάνε 5 λεπτά διάλειμμα
Σε μελέτη του 2004, επιστήμονες διαπίστωσαν ότι τα τελομερή των γυναικών με τα υψηλότερα επίπεδα στρες εμφανίζονται τουλάχιστον μια δεκαετία πιο γηρασμένα, συγκριτικά με τις γυναίκες που έχουν χαμηλά επίπεδα στρες. Φρόντισε να κάνεις διάλειμμα όσο πιο συχνά μπορείς – ακόμη κι αν είναι τόσο απλό όσο το να κάνεις ένα μασάζ στον αυχένα σου ή να κλείσεις τα μάτια και να χαλαρώσεις για μερικά λεπτά.

Ρίξ' το στο σεξ
Σε μελέτη που δημοσιεύτηκε στην επιθεώρηση British Medical Journal υποστηρίζεται ότι οι γυναίκες που φτάνουν σε οργασμό δύο ή περισσότερες φορές την εβδομάδα ζουν περισσότερο από τις υπόλοιπες. Τι άλλο να πούμε;
Share this post :
 
Support : Creating Website | Panos Mos | "GreekzNews"
Copyright © 2008. "GreekzNews" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Panos Mos
Proudly powered by Blogger