ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ :
Home » , » Αναβάλλεται επ' αόριστον η πρεμιέρα της Α1 μπάσκετ

Αναβάλλεται επ' αόριστον η πρεμιέρα της Α1 μπάσκετ

Written By Ανώνυμος on Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2012 | 21:30




Το μπάχαλο με την έναρξη του πρωταθλήματος μπάσκετ συνεχίζεται... Ο ΕΣΑΚΕ ανακοίνωσε χθες και επίσημα την επ’ αόριστον αναβολή της πρεμιέρας της φετινής Α1, με την παρακάτω ανακοίνωση:

Εχοντας απόλυτη επίγνωση των συνθηκών που επικρατούν στη χώρα μας και πιστεύοντας ακράδαντα ότι η αντιμετώπιση που τυγχάνει το επαγγελματικό μπάσκετ δεν συμβαδίζει με τη δυναμική, την αξιοπιστία και τις επιτυχίες των ομάδων του, το Δ.Σ. του ΕΣΑΚΕ, με λύπη του, αποφάσισε την επ’ αόριστον αναβολή της έναρξης της Basket League ΟΠΑΠ 2012-13... Εξελίξεις πλέον αναμένονται τις επόμενες μέρες, με τις ομάδες, όπως είναι λογικό, να έχουν αναστατωθεί.

- Το πρωτάθλημα βέβαια μπορεί να μην ξέρουμε πότε θα ξεκινήσει, αλλά το Κύπελλο έχει δύο αναμετρήσεις σήμερα. Με μοναδικό απόντα τον Ντέργουιν Κίτσεν που συνεχίζει το πρόγραμμα αποθεραπείας μετά τον τραυματισμό του, ο Παναθηναϊκός υποδέχεται στο πρώτο επίσημο παιχνίδι του τον Πανιώνιο, για τα προημιτελικά του Κυπέλλου, στις 17.00 (ΕΤ1), ενώ ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Κηφισιά στο ΣΕΦ (ως... φιλοξενούμενος αφού η αντίπαλός του ζήτησε από μόνη της να γίνει το ματς στο Φάληρο για να κοπούν περισσότερα εισιτήρια).

Οι Πειραιώτες βρίσκονται σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση μετά και τα τελευταία δύσκολα φιλικά τους και δεν αναμένεται να αντιμετωπίσουν το παραμικρό πρόβλημα, όπως το ίδιο λογικά θα ισχύσει και με τον Παναθηναϊκό, στον αγώνα του με τον Πανιώνιο.

- Σε φιλική αναμέτρηση χθες, το Περιστέρι κέρδισε τον Φιλαθλητικό (ομάδα της Α2) με 68-62.

- Ο Ρασίντ Ουάλας επιστρέφει στα παρκέ δύο χρόνια μετά την αποχώρησή του από την ενεργό δράση. Ο βετεράνος πάουερ φόργουορντ/σέντερ υπέγραψε για έναν χρόνο με τους Νικς εξασφαλίζοντας το μίνιμουμ συμβόλαιο (1,7 εκατ. δολάρια).

- Με τον χειρότερο τρόπο ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στο ρωσικό πρωτάθλημα η Ούνιξ, παρά την καλή εμφάνιση του Κώστα Καϊμακόγλου. Η ομάδα του Καζάν γνώρισε την εκτός έδρας ήττα με σκορ 86-74 από τη Νίζνι, με τον Ελληνα άσο να τελειώνει το ματς με 13 πόντους και 6 ριμπάουντ.

- Πανηγυρική και ιστορική πρόκριση στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου μπάσκετ των ανδρών πήρε ο ΚΑΟΔ. Οι Δραμινοί επικράτησαν εύκολα στην έδρα τους του Κολοσσού για τους «8» της διοργάνωσης με 79-60. Ανέτοιμοι εμφανίστηκαν στο πρώτο τους επίσημο παιχνίδι για τη φετινή σεζόν οι «θαλασσί».
Share this post :
 
Support : Creating Website | Panos Mos | "GreekzNews"
Copyright © 2008. "GreekzNews" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Panos Mos
Proudly powered by Blogger