ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ :
Home » » Απεργία των δικηγόρων την Τετάρτη 17 Οκτωβρίου

Απεργία των δικηγόρων την Τετάρτη 17 Οκτωβρίου

Written By Greekznews 3 on Παρασκευή, 12 Οκτωβρίου 2012 | 20:20
Οι δικηγόροι της Αθήνας θα απέχουν από τα καθήκοντά τους την ερχόμενη Τετάρτη, 17 Οκτωβρίου 2012, ενώ τα γραφεία του Συλλόγου θα παραμείνουν κλειστά, σύμφωνα με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών (ΔΣΑ).

Οι δικηγόροι, απέχουν από τα καθήκοντά τους «ως ελάχιστη ένδειξη αντίδρασης στα προωθούμενα κυβερνητικά μέτρα που πλήττουν -κατά τρόπο άδικο, κοινωνικά άνισο και ανάλγητο- τον κλάδο των δικηγόρων και, γενικότερα, το σύνολο των ελεύθερων επαγγελματιών αδιακρίτως, ιδίως δε τους νέους που βιώνουν στο μέγιστο βαθμό τις συνέπειες της δυσμενούς συγκυρίας».

Παράλληλα, το Διοικητικό Συμβούλιο του ΔΣΑ επικύρωσε την απόφαση της συντονιστικής επιτροπής των προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων της χώρας για τη συμμετοχή των Αθηναίων δικηγόρων την ίδια μέρα (17ης Οκτωβρίου) στη συγκέντρωση των επιστημονικών φορέων (μηχανικών, γιατρών, φαρμακοποιών, κλπ) και την εν συνεχεία πορεία διαμαρτυρίας στο υπουργείο Οικονομικών. Η συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί στις 12:30 και θα έχει αφετηρία το κτίριο του ΔΣΑ επί της οδού Ακαδημίας 60.
Share this post :
 
Support : Creating Website | Panos Mos | "GreekzNews"
Copyright © 2008. "GreekzNews" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Panos Mos
Proudly powered by Blogger