ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ :
Home » » Ένας 17χρονος σκότωσε τη μητέρα του και την αδελφή του

Ένας 17χρονος σκότωσε τη μητέρα του και την αδελφή του

Written By Ανώνυμος on Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2012 | 21:40




Συγκλονισμένοι είναι οι κάτοικοι του Τέξας μετά τη φρικιαστική ομολογία ενός 17χρονου που σκότωσε τη μητέρα του και την αδελφή μέσα στο ίδιο τους το σπίτι. Όπως δήλωσε ο Jake Evans στην αστυνομία, δεν είχε κάποιο λόγο που το έκανε και θα μπορούσε να σκοτώσει τον οποιοδήποτε.

«Δεν ξέρω… είναι παράξενο. Δεν ήμουν πραγματικά θυμωμένος μαζί τους. Απλά κάπως συνέβη…», είπε στην αστυνομία. «Σχεδίαζα να τις σκοτώσω εδώ και καιρό», πρόσθεσε.

Ο 17χρονος πυροβόλησε την 48χρονη Jamie και την 15χρονη Mallory με όπλο, ένα ρεβόλβερ, καθώς πίστευε «πως θα ήταν γρήγορο, δεν ήθελε να νιώσουν πόνο» και στη συνέχεια κάλεσε την Άμεσο Δράση και είπε: «Είμαι κάπως… νομίζω… κακός, κάτι τέτοιο». Ο πατέρας του έλλειπε σε δουλειές και οι δύο άλλες αδελφές του δεν ήταν στο σπίτι.

Κατά τη διάρκεια της συνομιλίας του με την αστυνομία η οποία κράτησε για περίπου 25 λεπτά, μέχρι να φτάσουν οι αστυνομικοί στο σπίτι του, ο Evans ρωτούσε για φάρμακα που μπορεί να τον βοηθούσαν με τους εφιάλτες και τις σκέψεις που θα είχε για τους θανάτους. «Δεν θέλω να ακουστώ φοβιτσιάρης αλλά αυτό είναι… ουάου… δεν έχω κάνει τίποτα βίαιο σε όλη μου τη ζωή», είπε. Εκείνη τη στιγμή ένιωθε κάποιες τύψεις λέγοντας στον τηλεφωνητή πως δεν θα ξεχνούσε ποτέ τα ουρλιαχτά της αδελφής του.

Ωστόσο, δεν δικαιολογείται η τραγική πράξη του αφού, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν υπήρχε ιστορικό ψυχιατρικών παθήσεων ή καταχρήσεων αλκοόλ και ναρκωτικών και η οικογένεια φαινόταν σταθερή.
Share this post :
 
Support : Creating Website | Panos Mos | "GreekzNews"
Copyright © 2008. "GreekzNews" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Panos Mos
Proudly powered by Blogger