ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ :
Home » » Ένταση στα γραφεία της ΔΗΜΑΡ μεταξύ της ΠΟΕ-ΟΤΑ και των ΜΑΤ Μηχανοκίνητες πορείες σε όλες τις πρωτεύουσες των νομών διοργανώνει για σήμερα η ΠΟΕ-ΟΤΑ. Όπως σημειώνεται, «αντικείμενο της αγωνιστικής παρέμβασης είναι να πάψει η ΚΕΔΕ να είναι θεατής στην αντιμετώπιση των σοβαρών οικονομικών και θεσμικών προβλημάτων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης». Την ευθύνη για τις πορείες θα έχουν οι Σύλλογοι των πρωτευουσών των νομών. Στην περιφέρεια Αττικής η πορεία ξεκίνησε από την πλατεία Καραϊσκάκη. Το μεσημέρι 120 δικυκλιστές περικύκλωσαν τα γραφεία της ΔΗΜΑΡ και μάλιστα υπήρξε ένταση μεταξύ της ΠΟΕ-ΟΤΑ και δυνάμεων των ΜΑΤ, ενώ μοτοπορεία βρίσκεται σε εξέλιξη στο κέντρο της Αθήνας. Στόχος των μηχανοκίνητων πορειών είναι να προετοιμασθεί ο κλάδος ώστε την ημέρα εξαγγελίας των μέτρων οι εργαζόμενοι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση να είναι έτοιμοι για να προχωρήσουν σε κλείσιμο όλων των υπηρεσιών των δήμων, σε καταλήψεις των δημαρχείων και των δημοτικών κτιρίων της χώρας. Συγχρόνως διοργανώνονται καταλήψεις σε όλους τους ΧΥΤΑ της χώρας.

Ένταση στα γραφεία της ΔΗΜΑΡ μεταξύ της ΠΟΕ-ΟΤΑ και των ΜΑΤ Μηχανοκίνητες πορείες σε όλες τις πρωτεύουσες των νομών διοργανώνει για σήμερα η ΠΟΕ-ΟΤΑ. Όπως σημειώνεται, «αντικείμενο της αγωνιστικής παρέμβασης είναι να πάψει η ΚΕΔΕ να είναι θεατής στην αντιμετώπιση των σοβαρών οικονομικών και θεσμικών προβλημάτων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης». Την ευθύνη για τις πορείες θα έχουν οι Σύλλογοι των πρωτευουσών των νομών. Στην περιφέρεια Αττικής η πορεία ξεκίνησε από την πλατεία Καραϊσκάκη. Το μεσημέρι 120 δικυκλιστές περικύκλωσαν τα γραφεία της ΔΗΜΑΡ και μάλιστα υπήρξε ένταση μεταξύ της ΠΟΕ-ΟΤΑ και δυνάμεων των ΜΑΤ, ενώ μοτοπορεία βρίσκεται σε εξέλιξη στο κέντρο της Αθήνας. Στόχος των μηχανοκίνητων πορειών είναι να προετοιμασθεί ο κλάδος ώστε την ημέρα εξαγγελίας των μέτρων οι εργαζόμενοι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση να είναι έτοιμοι για να προχωρήσουν σε κλείσιμο όλων των υπηρεσιών των δήμων, σε καταλήψεις των δημαρχείων και των δημοτικών κτιρίων της χώρας. Συγχρόνως διοργανώνονται καταλήψεις σε όλους τους ΧΥΤΑ της χώρας.

Written By Ανώνυμος on Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2012 | 19:20




Μηχανοκίνητες πορείες σε όλες τις πρωτεύουσες των νομών διοργανώνει για σήμερα η ΠΟΕ-ΟΤΑ. Όπως σημειώνεται, «αντικείμενο της αγωνιστικής παρέμβασης είναι να πάψει η ΚΕΔΕ να είναι θεατής στην αντιμετώπιση των σοβαρών οικονομικών και θεσμικών προβλημάτων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης».

Την ευθύνη για τις πορείες θα έχουν οι Σύλλογοι των πρωτευουσών των νομών. Στην περιφέρεια Αττικής η πορεία ξεκίνησε από την πλατεία Καραϊσκάκη. Το μεσημέρι 120 δικυκλιστές περικύκλωσαν τα γραφεία της ΔΗΜΑΡ και μάλιστα υπήρξε ένταση μεταξύ της ΠΟΕ-ΟΤΑ και δυνάμεων των ΜΑΤ, ενώ μοτοπορεία βρίσκεται σε εξέλιξη στο κέντρο της Αθήνας.

Στόχος των μηχανοκίνητων πορειών είναι να προετοιμασθεί ο κλάδος ώστε την ημέρα εξαγγελίας των μέτρων οι εργαζόμενοι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση να είναι έτοιμοι για να προχωρήσουν σε κλείσιμο όλων των υπηρεσιών των δήμων, σε καταλήψεις των δημαρχείων και των δημοτικών κτιρίων της χώρας.

Συγχρόνως διοργανώνονται καταλήψεις σε όλους τους ΧΥΤΑ της χώρας.
Share this post :
 
Support : Creating Website | Panos Mos | "GreekzNews"
Copyright © 2008. "GreekzNews" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Panos Mos
Proudly powered by Blogger