ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ :
Home » » Ζητά $10.000.000 γιατί... πάγωσε το όργανο του!

Ζητά $10.000.000 γιατί... πάγωσε το όργανο του!

Written By Ανώνυμος on Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2012 | 15:10

Αποζημίωση 10 εκατ. δολαρίων ζητά βετεράνος του αμερικανικού στρατού από νοσοκόμα του στρατού, με την κατηγορία ότι... τον άφησε ανίκανο σεξουαλικά, καθώς του προκάλεσε κρυοπαγήματα στο πέος.

Ο 61χρονος σήμερα άνδρας το 1968, κατά τη διάρκεια της θητείας του στο στρατό, μεταφέρθηκε στο στρατιωτικό νοσοκομείο του Lexington για χειρουργείο στη βουβωνική χώρα.

Κατά την ανάρρωση μια νοσοκόμα του τοποθετούσε στην περιοχή επιθέματα πάγου προκειμένου -όπως του είπε- να υποχωρήσει το πρήξιμο, αλλά και ο πόνος.

Η συχνή χρήση πάγου στα επίμαχα σημεία είχε ως αποτέλεσμα να προκληθούν κρυοπαγήματα στο πέος και να πάθει γάγγραινα.

Μέχρι το 2010 προσπαθούσε με συνεχείς εγχειρίσεις να σώσει ό,τι μπορούσε, αλλά οι γιατροί του ανακοίνωσαν ότι λόγω του παλαιού συμβάντος, πλέον το γεννητικό του όργανο είχε καταστραφεί. Τότε εκείνος αποφάσισε να διεκδικήσει αποζημίωση.

Ο 61χρονος σήμερα συνταξιούχος κατηγορεί τη νοσοκόμα ότι δεν τον επέβλεπε σωστά, καθώς του είχε αφήσει το παγωμένο επίθεμα περισσότερο από 19 ώρες.

“Εκτός ότι μου στέρησαν τον ανδρισμό μου, μου στέρησαν ακόμη και τη δυνατότητα να ουρώ σαν άνθρωπος”, δήλωσε ο 61χρονος στον αμερικανικό Τύπο.
Share this post :
 
Support : Creating Website | Panos Mos | "GreekzNews"
Copyright © 2008. "GreekzNews" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Panos Mos
Proudly powered by Blogger