ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ :
Home » » Προβάδισμα 1% για τον Romney!

Προβάδισμα 1% για τον Romney!

Written By Ανώνυμος on Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2012 | 06:40


Ο Mitt Romney, ο Ρεπουμπλικάνος υποψήφιος για την προεδρία των ΗΠΑ, προηγείται του Barack Obama για πρώτη φορά σε περισσότερο από έναν μήνα με ποσοστό 45% έναντι 44% που λαμβάνει ο απερχόμενος πρόεδρος, σύμφωνα με δημοσκόπηση του ινστιτούτου Ipsos και του πρακτορείου ειδήσεων Reuters, τα αποτελέσματα της οποίας δόθηκαν σήμερα στη δημοσιότητα.
Με λιγότερο από τέσσερις εβδομάδες να απομένουν ως τις προεδρικές εκλογές της 6ης Νοεμβρίου στις ΗΠΑ, η δημοσκόπηση αυτή δείχνει ότι ο Obama έχασε το προβάδισμα που είχε στις σφυγμομετρήσεις του Σεπτεμβρίου, μετά την πολύ καλή εμφάνιση του Romney στην τηλεοπτική αναμέτρηση που έγινε μεταξύ των δύο υποψηφίων την περασμένη εβδομάδα.
Χθες, Τρίτη, δημοσκόπηση του Ipsos και του πρακτορείου ειδήσεων Reuters έδινε και στους δύο υποψηφίους το ίδιο ποσοστό (45%), δείχνοντας ότι ο Romney είχε καλύψει εντελώς τη διαφορά που τον χώριζε προηγουμένως από τον Obama.
Η δημοσκόπηση, τα αποτελέσματα της οποίας δόθηκαν σήμερα στη δημοσιότητα, διενεργήθηκε μεταξύ 6 και 10 Οκτωβρίου σε δείγμα 1.027 πιθανών ψηφοφόρων. Το περιθώριο σφάλματος της έρευνας αυτής ανέρχεται σε συν/πλην 3,5%.


ΠΗΓΗ: ΑΜΠΕ
Share this post :
 
Support : Creating Website | Panos Mos | "GreekzNews"
Copyright © 2008. "GreekzNews" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Panos Mos
Proudly powered by Blogger