ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ :
Home » » Πρόβλημα με το WiFi παρουσιάζουν αρκετά iPhone 5

Πρόβλημα με το WiFi παρουσιάζουν αρκετά iPhone 5

Written By Greekz News on Τετάρτη, 26 Σεπτεμβρίου 2012 | 04:00Δεν έχουν περάσει τέσσερις ημέρες από την κυκλοφορία του iPhone 5 και ήδη έκαναν την εμφάνιση τους τα πρώτα προβλήματα, ευτυχώς σε μεμονωμένους χρήστες.

Πρώτα είχαμε αναφορές για «ξεφλούδισμα» του χρώματος, τώρα αρκετοί χρήστες αναφέρουν προβλήματα με το WiFi της συσκευής όταν αυτή συνδέεται σε router με κρυπτογράφηση WPA2.

Ο χρήστης meary περιγράφει πλήρως το πρόβλημα στο forum του MacRumors: «(Το WiFi) είναι πολύ, πολύ αργό και με συχνές αποσυνδέσεις, σχεδόν άχρηστο» ενώ ο C4RLOCO αναφέρει πως χρησιμοποιώντας κρυπτογράφηση WAP στο router του το πρόβλημα εξαφανίζεται.

Η μόνιμη χρήση WEP όμως δεν συνιστάται καθώς η κρυπτογράφηση που προσφέρει είναι λιγότερο ασφαλής και μπορεί να παραβιαστεί σχετικά εύκολα με τα κατάλληλα προγράμματα.

Όπως φαίνεται μάλιστα το πρόβλημα δεν έχει καμία σχέση με το iOS 6 αλλά με την ίδια την συσκευή. Ο meary αναφέρει πως «δεν είχα κανένα πρόβλημα με το iPhone 4. Χρησιμοποιώ κωδικοποίηση WPA2 και δεν έχω πρόθεση να την αλλάξω σε WEP. Καλά, δεν το δοκίμασε αυτό η Apple;» ενώ το σύνολο των χρηστών που διαθέτουν και τις δυο συσκευές αναφέρουν πως το WiFi του iPhone 4S με iOS 6 λειτουργεί απροβλημάτιστα.

Την ίδια στιγμή αρκετοί χρήστες αναφέρουν πως δεν έχουν θέμα με το WiFi της συσκευής τους, οπότε μάλλον το πρόβλημα παρουσιάζεται σε κάποια συγκεκριμένη παρτίδα της συσκευής.

Το σίγουρο είναι ότι η εταιρεία θα προσπαθήσει να επιλύσει το πρόβλημα όσο το δυνατόν συντομότερο, εάν δε πρόκειται για θέμα του hardware θα αντικαταστήσει δωρεάν την συσκευή σε όσους χρήστες επηρεάζονται.

Η Apple αρνήθηκε να σχολιάσει το θέμα.
Share this post :
 
Support : Creating Website | Panos Mos | "GreekzNews"
Copyright © 2008. "GreekzNews" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Panos Mos
Proudly powered by Blogger