ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ :
Home » » Να περιμένουμε έναν V12;

Να περιμένουμε έναν V12;

Written By Ανώνυμος on Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2012 | 19:50



Συνήθως, τα concept cars δεν είναι τίποτε άλλο από παιχνιδάκια επίδειξης. Λίγα κατορθώνουν να καταλήξουν στους αληθινούς δρόμους. Η ολλανδική εταιρία Ugur Sahin Design έχει να παινεύεται ότι δεν κάνει απλά σχέδια επί χάρτου. Μόλις πέρυσι, το πρωτότυπο της Corvette ZO3 που κατασκεύασε, κατάφερε να το βγάλει σε παραγωγή.
Το τελευταίο στοίχημα, ωστόσο, είναι πολύ μεγάλο. Ο Ugur Sahin σχεδίασε το “μεγάλο αδελφάκι” της Alfa Romeo 8C. Σκοπός του, να βρεθεί επενδυτής και να κατασκευαστεί το μοντέλο που σχεδίασε, η Alfa Romeo 12C GTS σε περιορισμένο αριθμό. Φαντάζεστε σε ποιους θα απευθύνεται: Σε κάτι Σαουδάραβες κροίσους που κάνουν συλλογές από αυτοκίνητα. Και, τώρα που αναμένεται η Alfa Romeo 4C με αγωνία, η 12C είναι κάτι παραπάνω από επίκαιρη.
Η εταιρία δεν έχει δώσει στοιχεία για κινητήρα που θα φοράει, ή θα μπορούσε να φοράει η εντυπωσιακότατη 12C. Μη φανταστείτε πάντως ότι “απλά” θα πρέπει να είναι λίγο πιο γρήγορη από την 8C. Σκεφτείτε πόσο βαρύ είναι το όνομα: Η Alfa Romeo 12C πρωτοεμφανίστηκε στο Ράλλυ της Τρίπολης το 1939. Φανταστείτε τώρα πόσο εξωπραγματική ήταν εκείνη η Alfa Romeo- ένα 12κύλινδρο (όπως λέει και το όνομά του) αυτοκίνητο, το 1939… Άρα, να περιμένουμε έναν V12;
Share this post :
 
Support : Creating Website | Panos Mos | "GreekzNews"
Copyright © 2008. "GreekzNews" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Panos Mos
Proudly powered by Blogger