ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ :
Home » » Τι έκανε η Έλλη Στάη στις εγκαταστάσεις του Star;

Τι έκανε η Έλλη Στάη στις εγκαταστάσεις του Star;

Written By Ανώνυμος on Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2012 | 19:50




Το μεσημέρι της περασμένης Παρασκευής 21 Σεπτεμβρίου, η Έλλη Στάη βρέθηκε στο κανάλι της Κάτω Κηφισιάς. Όσοι την είδαν, απόρησαν με την παρουσία της στο χώρο, ωστόσο η ίδια «έδειχνε πολύ άνετη», όπως χαρακτηριστικά αναφέρει εργαζόμενος του καναλιού.

Την Έλλη Στάη υποδέχτηκε ο διευθυντής ειδήσεων και ενημέρωσης, Σταμάτης Μαλέλης, ο οποίος την ξενάγησε στις εγκαταστάσεις του Star. «Πέρασαν σχεδόν από όλα τα πλατό του καναλιού, ενώ, λίγο αργότερα, και οι δύο κατευθύνθηκαν στον τρίτο όροφο του κτιρίου, στο γραφείο του προέδρου, Πάνου Κυριακόπουλου» προσθέτει η πηγή του Yupiii.

Τόσο η Έλλη Στάη, όσο και τα στελέχη του Star, τηρούν σιγήν ιχθύος όσον αφορά τις φήμες περί «ενδεχόμενης μεταγραφής» της στο κανάλι, αποδίδοντας την επίσκεψή της στην περίπτωση «να διδάξει η Έλλη Στάη στη σχολή δημοσιογραφίας του καναλιού».

Το συμβόλαιο της δημοσιογράφου με την κρατική τηλεόραση λήγει τον Φεβρουάριο του 2013 και, σε συνδυασμό με τα λεγόμενα του Σταμάτη Μαλέλη ότι «πρέπει να γίνουν αλλαγές στο σταθμό», δεν είναι λίγοι εκείνοι που κάνουν λόγο για «ανακατατάξεις στο σταθμό». Αξίζει πάντως να αναφερθεί πως η Έλλη Στάη δήλωσε σε συνέντευξή της στο TV Έθνος που δημοσιεύθηκε χθες πως «Η πρόθεσή μου όταν αποδέχτηκα την πρόταση της ΕΡΤ ήταν να πάω και να μείνω, αλλά για να κάνουμε δουλειά βάθους και ουσίας, αυτό προϋποθέτει και χρόνο. Το θέμα δεν είναι μόνο οι δικές μου προθέσεις, αλλά και ποιες είναι οι προθέσεις της ΕΡΤ». Παράλληλα, είναι γνωστή η «διαμάχη» της με το νέο διευθυντή της κρατικής τηλεόρασης, Αιμίλιο Λιάτσο (η δημοσιογράφος είχε καταθέσει αγωγή εναντίον του για συκοφαντικό δημοσίευμα, ωστόσο αργότερα οι δύο πλευρές ήρθαν σε συμβιβασμό).

ΠΗΓΗ: Yupiii.gr
Share this post :
 
Support : Creating Website | Panos Mos | "GreekzNews"
Copyright © 2008. "GreekzNews" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Panos Mos
Proudly powered by Blogger