ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ :
Home » » Δικαστικά μπλεξίματα για τον βασιλιά της Red Bull

Δικαστικά μπλεξίματα για τον βασιλιά της Red Bull

Written By Ανώνυμος on Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2012 | 23:00




Σε απόπειρα εξωδικαστικού συμβιβασμού κατέφυγε η οικογένεια του δισεκατομμυριούχου κληρονόμου της Red Bull ο οποίος κατηγορείται ότι σκότωσε σε τροχαίο έναν αστυνομικό, στην προσπάθειά της να προστατεύσει την περιουσία του.

Ο 27χρονος Βοράγιουθ Γιουβίντγια κατηγορείται ότι οδηγούσε τη Ferrari που χτύπησε έναν αστυνομικό και τον παρέσυρε αρκετά μέτρα σε δρόμο της Μπανγκόγκ στις αρχές Σεπτεμβρίου. Σύμφωνα με τις αρχές, η οικογένεια του Γιουβίντγια πλήρωσε στα αδέρφια του αστυνομικού το ποσό των 75.000 ευρώ την περασμένη εβδομάδα για να προστατεύσει τον 27χρονο από αστική δίωξη.

«Μερικές φορές αυτό το αποκαλούμε στη γλώσσα μας “έξοδα κηδείας”. Αν η πλευρά του θύματος ικανοποιηθεί από το ποσό, τότε παραιτείται από δικαστική διεκδίκηση αποζημίωσης», εξηγεί ο υπαρχηγός της αστυνομίας της Ταϊλάνδης, Βίραντον Θαμπθιμντί. Οπως τόνισε, ωστόσο, η εν λόγω καταβολή ποσού δεν προστατεύει τον Γιουβίντγια από την άσκηση ποινικής δίωξης για ανθρωποκτονία εξ αμελείας. Σε περίπτωση που ο 27χρονος εγγονός του ιδρυτή της εταιρείας Red Bull, Χαλέο Γιουβίντγια, καταδικαστεί, κινδυνεύει με δεκαετή κάθειρξη και πρόστιμο 500 ευρώ.

Η πληρωμή των 75.000 ευρώ από την πλευρά του κληρονόμου στους συγγενείς του θύματος δεν είναι ικανή ούτε και να κατευνάσει την οργή της κοινής γνώμης για το συμβάν, καθώς αρχικά οι αρχές, στην προσπάθειά τους να καλύψουν την εμπλοκή του Γιουβίντγια, συνέλαβαν έναν άλλο ύποπτο.

Η οικογένεια Γιουβίντγια θεωρείται η τέταρτη πλουσιότερη της χώρας, σύμφωνα με τη φετινή λίστα του περιοδικού «Forbes», με περιουσία ύψους 4,2 δισεκατομμυρίων ευρώ, καθώς έχει στην ιδιοκτησία της μια ευρεία γκάμα επιχειρήσεων, συμπεριλαμβανομένου και μετοχικού κεφαλαίου στην εταιρεία του επιτυχημένου energy drink, νοσοκομεία, ακίνητα, αλλά και την αντιπροσωπία της Ferrari στην Ταϊλάνδη. Η αξία του μοντέλου που οδηγούσε ο Γιουβίντγια υπολογίζεται στα 770.000 ευρώ.

Οι αρχές περιμένουν τώρα τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής έκθεσης προτού απαγγείλουν επίσημα κατηγορία για ανθρωποκτονία εναντίον του 27χρονου κληρονόμου, γι’ αυτό και δεν έχει οριστεί ακόμα δικάσιμος.
Share this post :
 
Support : Creating Website | Panos Mos | "GreekzNews"
Copyright © 2008. "GreekzNews" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Panos Mos
Proudly powered by Blogger