ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ :
Home » » Lady Gaga: Νιώθω καλά παρά τα περιττά κιλά μου

Lady Gaga: Νιώθω καλά παρά τα περιττά κιλά μου

Written By Ανώνυμος on Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2012 | 21:50




Η Lady Gaga δεν το βάζει κάτω και συνεχίζει τις εκκεντρικές εμφανίσεις. Τον τελευταίο καιρό η διάσημη star έχει δεχτεί έντονη κριτική για τα παραπάνω κιλά της.

Αποφάσισε να δημιουργήσει μια νέα καμπάνια ώστε να εμψυχώσει τους θαυμαστές της και εκείνους που έχουν παραπάνω κιλά αλλά και εκείνους που την στηρίζουν όπως είναι. Η ίδια άλλωστε αποκάλυψε ότι στην εφηβεία της έπασχε από βουλιμία και ανορεξία και πως είναι περήφανη σε όποιο μέγεθος ρούχων κι αν χωράει, πως το αγόρι της, τη θέλει με καμπύλες, πως είναι ευτυχισμένη με αυτά τα κιλά, και πως δεν σκοπεύει ν΄αρρωστήσει για να τα χάσει.

Η Lady Gaga ανέβασε στο διαδίκτυο φωτογραφίες της όπου εμφανίζεται μόνο με τα εσώρουχα της, αφήνοντας εκτεθειμένο το σώμα της.

Ακόμη η διάσημη τραγουδίστρια δε ν παρέλειψε να γράψει και ένα μήνυμα προς τους θαυμαστές της, λέγοντας ότι τη συγκίνησε ιδιαίτερα η συμπαράσταση τους.

Άλλωστε σε συναυλία στην Ζυρίχη η εκκεντρική 26χρονη star εμφανίστηκε στην σκηνή με δερμάτινο εφαρμοστό κορμάκι, και διχτυωτό καλσόν αδιαφορώντας για την κριτική που την κάνουν για τα επιπλέον κιλά που έχει πάρει.

Πόπη Π

Share this post :
 
Support : Creating Website | Panos Mos | "GreekzNews"
Copyright © 2008. "GreekzNews" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Panos Mos
Proudly powered by Blogger