ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ :
Home » » Δεν θα κυκλοφορήσει ακόμα χάρτες για iOS 6 η Google

Δεν θα κυκλοφορήσει ακόμα χάρτες για iOS 6 η Google

Written By Ανώνυμος on Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2012 | 01:40



Μετά το φιάσκο με τους χάρτες της Apple, οι οποίοι εμφανίζονται κακοφτιαγμένοι και με αρκετές και σημαντικές παραλείψεις, οι χρήστες των συσκευών της Apple στρέφουν τις ελπίδες τους στην Google, περιμένοντας να κυκλοφορήσει έκδοση των χαρτών της για το iOS 6.

Μάλλον όμως θα πρέπει να περιμένουν αρκετά, αφού ο Εκτελεστικός Πρόεδρος της εταιρείας, Eric Schmidt, ανακοίνωσε πως η Googloe δεν έχει ακόμα υποβάλλει τους χάρτες της στην Apple για την εισαγωγή τους στο App Store.

«Δεν έχουμε κάνει ακόμα κάτι» δήλωσε σε ομάδα δημοσιογράφων στο Tokyo σχετικά με την ανάπτυξη της εφαρμογής Google Maps για το iOS 6. Σχολιάζοντας μάλιστα την απόφαση της Apple να δημιουργήσει δικούς της χάρτες, είπε πως «νομίζω οτι θα ήταν καλύτερα να κρατούσαν τους δικούς μας. Αλλά τι ξέρω εγώ; Τι να κάνουμε, να τους αναγκάσουμε να αλλάξουν γνώμη; Απόφαση τους είναι.»

Η Google και η Apple συνεργάστηκαν στενά για την κυκλοφορία του πρώτου iPhone το 2007 και για την ενσωμάτωση των υπηρεσιών YouTube και Google Maps στο smartphone της Apple. Οι σχέσεις τους όμως άρχισαν να ψυχραίνονται με την κυκλοφορία και την άνοδο του Android, το οποίο τώρα αποτελεί την κορυφαία κινητή πλατφόρμα στον κόσμο.
Share this post :
 
Support : Creating Website | Panos Mos | "GreekzNews"
Copyright © 2008. "GreekzNews" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Panos Mos
Proudly powered by Blogger