ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ :
Home » » Σε κλινική αποτοξίνωσης σκοπεύει να μπει ο τραγουδιστής του ροκ συγκροτήματος Green Day

Σε κλινική αποτοξίνωσης σκοπεύει να μπει ο τραγουδιστής του ροκ συγκροτήματος Green Day

Written By Ανώνυμος on Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2012 | 15:42

Ο Μπίλι Τζο Άρμστρονγκ, τραγουδιστής του δημοφιλούς ροκ συγκροτήματος Green Day, πρόκειται να εισαχθεί σε κλινική αποτοξίνωσης, μετά το βίαιο ξέσπασμά του κατά τη ...
διάρκεια συναυλίας, όπου κομμάτιασε μια κιθάρα, αναφέρεται σε ανακοίνωση που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του συγκροτήματος.

Όπως αναφέρει το Πρακτορείο Ρόιτερς, ο τραγουδιστής σταμάτησε ξαφνικά να παίζει, κατά τη διάρκεια συναυλίας που διεξαγόταν σε μουσικό φεστιβάλ στο Λας Βέγκας και άρχισε να φωνάζει με υβριστικούς χαρακτηρισμούς, όταν ειδοποιήθηκε ότι ο χρόνος που απέμενε στο συγκρότημα πάνω στη σκηνή ήταν μόλις ένα λεπτό. "Δεν είστε σοβαροί. Μόνο ένα λεπτό; Πρέπει να αστειεύεστε" φώναξε από τη σκηνή θυμωμένα ο Άρμστρονγκ. "Θα σας δείξω εγώ τι σημαίνει μόνο ένα λεπτό", ήταν τα λόγια του τραγουδιστή προτού αυτός και ο μπασίστας του συγκροτήματος αρχίσουν να σπάνε τα μουσικά όργανα και αποχωρήσουν από τη σκηνή.

Στην ανακοίνωση που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα των Green Day αναφέρεται ότι "ο Μπίλι Τζο σκοπεύει να μπει σε κλινική απεξάρτησης. "Θέλουμε όλοι να ξέρετε ότι η συναυλία δεν διεκόπη από τους υπεύθυνους της εκδήλωσης και θέλουμε να ζητήσουμε συγνώμη από τους διοργανωτές του φεστιβάλ που ίσως προσβάλλαμε".
Share this post :
 
Support : Creating Website | Panos Mos | "GreekzNews"
Copyright © 2008. "GreekzNews" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Panos Mos
Proudly powered by Blogger