ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ :
Home » » Σε μπελάδες το αφεντικό της F1

Σε μπελάδες το αφεντικό της F1

Written By Ανώνυμος on Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2012 | 05:50


Σε μεγάλους μπελάδες με τη δικαιοσύνη έμπλεξε ο Bernie Ecclestone. Το αφεντικό της Formula 1 αναμένεται να αντιμετωπίσει κατηγορίες για δωροδοκία στελέχους της δημόσιας διοίκησης από δικαστήριο του Μονάχου, σύμφωνα με δημοσίευμα της έγκυρης γερμανικής εφημερίδας «Sueddeutsche Zeitung».
Ο τραπεζίτης Gerhard Gribowsky βρίσκεται στη φυλακή επειδή ομολόγησε ότι έλαβε 27 εκατομμύρια λίρες από τον Ecclestone, ως δωροδοκία για τη μεσολάβησή του στην πώληση μετοχών στην εταιρεία που έχει στα χέρια της τη Formula 1. Ο ισχυρός άνδρας της κορωνίδας του μηχανοκίνητου αθλητισμού είχε καταθέσει πέρυσι ότι ο Gribowsky τον εκβίαζε πως αν δεν του έδινε τα χρήματα, θα έκανε ψεύτικες καταγγελίες στις βρετανικές αρχές για απόκρυψη χρημάτων από την Εφορία, που θα του στοίχιζαν δισεκατομμύρια.
Τώρα, το γερμανικό δημοσίευμα αναφέρει πως ο εισαγγελέας του Μονάχου θα του απαγγείλει κατηγορίες για δωροδοκία στελέχους της δημόσιας διοίκησης, καθότι ο Gribowsky εκείνη την περίοδο εργαζόταν για την κρατική τράπεζα «Bayerisches Landesbank».



ΠΗΓΗ: www.sport-fm.gr
Share this post :
 
Support : Creating Website | Panos Mos | "GreekzNews"
Copyright © 2008. "GreekzNews" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Panos Mos
Proudly powered by Blogger