ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ :
Home » » Emmy 2012: Ηomeland και Modern Family οι μεγάλοι νικητές

Emmy 2012: Ηomeland και Modern Family οι μεγάλοι νικητές

Written By Ανώνυμος on Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2012 | 20:00




Πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ η απονομή των 64ων βραβείων ΕMMY. Νικητές της βραδιάς για το 2012 ήταν η δραματική σειρά Ηomeland η οποία απέσπασε 4 βραβεία, και το Modern Family που για 3η χρονιά βραβεύτηκε ως η καλύτερη κωμική σειρά. Αυτό που έχει προκαλέσει εντύπωση είναι πως τόσο το Game of Thronesόσο και το Mad Menδεν απέσπασαν βραβεία.

Το Modern Family, απέσπασε το βραβείο της Καλύτερης Κωμικής Σειράς, του Β’ Ανδρικού και Γυναικείου Ρόλου για τους Eric Stonestreet και Julie Bowen, καθώς και το βραβείο Καλύτερης Σκηνοθεσίας Κωμικής Σειράς.

Η τηλεταινία Game Change, η οποία έχει σαν θέμα την προεκλογική καμπάνια του McCain το 2008, με τον Tom Hanks να υπογράφει την παραγωγή της, διακρίθηκε στην κατηγορία Μίνι Σειρά ή Τηλεταινία, αποσπώντας επίσης τέσσερα βραβεία. Καλύτερης Τηλεταινίας, Α’ Γυναικείου Ρόλου για την Julianne Moore στο ρόλο της Σάρα Πάλιν, Καλύτερης Σκηνοθεσίας και Καλύτερου Σεναρίου.
Ο Jon Cryer απέσπασε το βραβείο Α΄Αντρικού ρόλου κωμικής σειράς για το "Two and Half Men", ενώ το αντίστοιχο γυναικείο πήρε η Julia Louis-Dreyfus για το "Veep".

Zougla.gr
Share this post :
 
Support : Creating Website | Panos Mos | "GreekzNews"
Copyright © 2008. "GreekzNews" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Panos Mos
Proudly powered by Blogger