ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ :
Home » » Bradley Cooper και Zoe Saldana ξανά μαζί;

Bradley Cooper και Zoe Saldana ξανά μαζί;

Written By Ανώνυμος on Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2012 | 13:10

Ο Bradley Cooper και η Zoe Saldana αποφάσισαν να δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία στη σχέση τους ή πρόκειται για κάποιο επικοινωνιακό τέχνασμα για την προώθηση της ταινίας «The Words»;

Το ζευγάρι, που χώρισε μετά από ένα τρίμηνο ειδύλλιο τον περασμένο Μάρτιο, εθεάθη μαζί σε κινηματογράφο στο Χόλιγουντ στην πρεμιέρα της ταινίας «The Master» του σκηνοθέτη Paul Thomas Anderson.

Ο 37χρονος Cooper και η 34χρονη Saldana φαίνεται πως δεν έκαναν καμία προσπάθεια να κρύψουν το γεγονός ότι είναι και πάλι μαζί. Ο φωτογραφικός φακός τους απαθανάτισε να περπατούν αγκαλιασμένοι και ευδιάθετοι κατά την άφιξή τους στο υπόγειο γκαράζ του κινηματογράφου Arclight Dome.

Οι δύο αστέρες γνωρίστηκαν το 2011 στα γυρίσματα της ταινίας «The Words», που θα κάνει πρεμιέρα στην Ελλάδα στις 15 Νοεμβρίου 2012, και έκαναν αρκετές κοινές εμφανίσεις μετά το διαζύγιο της αμερικανίδας ηθοποιού με τον επιχειρηματία Keith Britton, το Νοέμβριο του 2011.

Πριν την επανασύνδεση με τη Saldana, ο Cooper ήταν ζευγάρι με την 42χρονη συμπρωταγωνίστριά του στην ταινία «Case 39», Renee Zellweger από το 2009 έως το 2011, ενώ είχε σύντομους δεσμούς με την 28χρονη Olivia Wilde και την 43χρονη Jennifer Lopez, πριν την Zellweger.
nooz.gr
Share this post :
 
Support : Creating Website | Panos Mos | "GreekzNews"
Copyright © 2008. "GreekzNews" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Panos Mos
Proudly powered by Blogger