ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ :
Home » » Δωρεάν καρδιολογικές εξετάσεις στο ”Ερρίκος Ντυνάν”

Δωρεάν καρδιολογικές εξετάσεις στο ”Ερρίκος Ντυνάν”

Written By Ανώνυμος on Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2012 | 13:00

Eβδομάδα δωρεάν κλινικών εξετάσεων και ενημέρωσης του κοινού, αφιερωμένη στην έγκαιρη διάγνωση και θεραπεία της στεφανιαίας νόσου...
διοργανώνει η Καρδιολογική Κλινική του Νοσοκομείου «Ερρίκος Ντυνάν», με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Καρδιάς (25 Σεπτεμβρίου).

Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να κλείνουν ραντεβού για την εβδομάδα 24 - 28 Σεπτεμβρίου, καλώντας στα τηλέφωνα 210-6972985, 6972 876 και 6972000 από τις 8 π.μ. έως τις 4 μ.μ..

Η εξέταση από καρδιολόγους και το ηλεκτροκαρδιογράφημα παρέχονται δωρεάν.
Κάνοντας χρήση του ασφαλιστικού τους φορέα (ΕΟΠΥΥ) και χωρίς να έχουν συμμετοχή στο κόστος οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να υποβάλλονται στις ακόλουθες εξετάσεις:
Holter Ρυθμού
Triplex καρδιάς
Δοκιμασία κόπωσης επί ενδείξεων
Στεφανιογραφία επί ενδείξεων
Σπινθηρογράφημα μυοκαρδίου

Σημειώνεται ότι σε όσους δεν έχουν ασφαλιστικό φορέα θα γίνεται έκπτωση 50%. Στις επιπλέον διαγνωστικές εξετάσεις ή επεμβατικές πράξεις, που θα κριθούν απαραίτητες θα ισχύσει έκπτωση 50% στους ιδιώτες, ενώ με τη χρήση του ασφαλιστικού φορέα του ΕΟΠΥΥ, οι εξετάσεις θα πραγματοποιούνται χωρίς συμμετοχή.Παράλληλα, την Τετάρτη 26/9/2012, από τις 12 μ. έως τις 3 μμ, θα πραγματοποιηθεί στο αμφιθέατρο του Νοσοκομείου κύκλος διαλέξεων για την ενημέρωση του κοινού, με θέματα:
Γιατί παθαίνουμε έμφραγμα και πώς να προλάβουμε; (Παρουσίαση από το Διευθυντή της Καρδιολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου ΕΡΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑΝ κ. Γεώργιο Ανδρικόπουλο)
Πότε είναι η ώρα για στεφανιογραφία; (Παρουσίαση από τον αναπληρωτή Διευθυντή της Καρδιολογικής Κλινικής, υπεύθυνο του Αιμοδυναμικού Εργαστηρίου του Νοσοκομείου ΕΡΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑΝ κ. Βάιο Τζίφο).
Share this post :
 
Support : Creating Website | Panos Mos | "GreekzNews"
Copyright © 2008. "GreekzNews" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Panos Mos
Proudly powered by Blogger