ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ :
Home » » Έφοδοι της Οικ. Αστυνομίας σε καφετέριες στην Β. Ελλάδα

Έφοδοι της Οικ. Αστυνομίας σε καφετέριες στην Β. Ελλάδα

Written By Greekznews 1 on Τρίτη, 25 Σεπτεμβρίου 2012 | 13:40

Συγκεκριμένα, κλιμάκια αστυνομικών του Τμήματος Φορολογικής Αστυνόμευσης της Οικονομικής Αστυνομίας πραγματοποίησαν φορολογικούς ελέγχους σε...
καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος της Θεσσαλονίκης, της Καβάλας και της Κομοτηνής, όπου διαπιστώθηκαν παραβάσεις της νομοθεσίας που αφορά την έκδοση αποδείξεων λιανικής πώλησης σε 9 καταστήματα (4 καταστήματα στη Θεσσαλονίκη, 2 στη Καβάλα, 3 στη Κομοτηνή).
Οι δικογραφίες που σχηματίσθηκαν θα υποβληθούν στις κατά τόπο Εισαγγελίες, ενώ παράλληλα θα ενημερωθούν και οι αρμόδιες Δ.Ο.Υ., για την εφαρμογή της διοικητικής διαδικασίας. Υπενθυμίζεται από την Οικονομική Αστυνομία, ότι στον τηλεφωνικό αριθμό 11012 ή στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις 11012@hellenicpolice.gr & financialpolice@hellenicpolice.gr της Υπηρεσίας Οικονομικής Αστυνομίας και Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν, ανώνυμα ή επώνυμα, για να παρέχουν πληροφορίες ή να καταγγέλλουν παράνομες και επίμεμπτες ενέργειες ή δραστηριότητες κατά του τομέα της οικονομίας, της δημόσιας περιουσίας, καθώς και της κοινωνικής και ασφαλιστικής πρόνοιας και των δικαιωμάτων.
e-volos.gr
Share this post :
 
Support : Creating Website | Panos Mos | "GreekzNews"
Copyright © 2008. "GreekzNews" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Panos Mos
Proudly powered by Blogger