ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ :
Home » » «Συλλογική πάλη για την ολική ανατροπή»

«Συλλογική πάλη για την ολική ανατροπή»

Written By Ανώνυμος on Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2012 | 13:02



Κάλεσμα δυναμικής αντίδρασης απέναντι «στη λαίλαπα των νέων φοροεισπρακτικών μέτρων που προτίθεται να εφαρμόσει η τρόικα σε συνεργασία με τους συγκυβερνώντες», απηύθυνε η βουλευτής Μαγνησίας των Ανεξάρτητων Ελλήνων Μαρίνα Χρυσοβελώνη με αφορμή τη σημερινή απεργία ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ.

«Τα παιχνίδια εξουσίας πρέπει να σταματήσουν εδώ και τώρα, προκειμένου να δοθεί ένα τέλος στην εξαθλίωση και στην κοινωνική απομόνωση που βιώνουν οι Έλληνες», τόνισε σε δήλωσή της η βουλευτής, για να προσθέσει:

«Κανείς πλέον δεν πιστεύει τις διαρκώς αυξανόμενες εκτιμήσεις της Τρόικα - εσωτερικού και εξωτερικού- που ξεκίνησαν από μέτρα 11,5 δισ., πήγαν στα 11,9, σήμερα ανέρχονται σε 13,5 δισ. και οδεύουν πλέον στα 20 δισ. ευρώ μόνο για την περίοδο 2013 - 2014».

«Επιβάλλεται να ενώσουμε τις φωνές μας και να αντισταθούμε σθεναρά στην υποταγή του φρονήματός μας και στην καταπάτηση των δικαιωμάτων μας ως λαός», υπογράμμισε η κ. Χρυσοβελώνη και κάλεσε όλους να αποβάλουν «το μοιρολατρικό και απαισιόδοξο συναίσθημα ότι τίποτα δεν μπορεί να αλλάξει» και να παλέψουν συλλογικά «για την ολική ανατροπή».

«Η απραγία και η εναπόθεση των ελπίδων μας στους «υποτιθέμενους σωτήρες της χώρας» θα αποτελέσει ψήφο εμπιστοσύνης στις επιδιώξεις της «τρόικας του εσωτερικού» για ολοκληρωτική διάλυση του ελληνικού κράτους», κατέληξε στη δήλωσή της για τη σημερινή απεργία η βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Επιμέλεια: Φίλιππος Καραμέτος
Share this post :
 
Support : Creating Website | Panos Mos | "GreekzNews"
Copyright © 2008. "GreekzNews" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Panos Mos
Proudly powered by Blogger