ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ :
Home » » Η Ρία Αντωνίου και τραγουδίστρια!

Η Ρία Αντωνίου και τραγουδίστρια!

Written By Ανώνυμος on Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2012 | 19:30


Μετά την τηλεόραση αλλά και τη φετινή της θεατρική παράσταση «Balla con Milly» (με τη Μίλι Καρλούτσι και αρκετά μεγάλα ονόματα της Ιταλίας που πήραν μέρος στο «Dancing»), η οποία θα περιοδεύσει σε ολόκληρη την Ιταλία, τώρα ήρθε η σειρά για το τραγούδι. Η Ρια Αντωνίου, αφού κατέπληξε τους Ιταλούς με τα χορευτικά της προσόντα και θεωρείται πλέον ένα από τα hot ονόματα της ιταλικής showbiz, ετοιμάζεται να κατακτήσει και το πεντάγραμμο.

Η «Espresso» παρουσιάζει φωτογραφικό υλικό από τα γυρίσματα του video clip του νέου της single «Just dance» που μόλις ολοκληρώθηκαν στη Ρώμη. Το τραγούδι, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι house dance και έχει στοιχεία από τη δεκαετία του ’90. Η δισκογραφική εταιρεία της Ρίας στην Ιταλία δηλώνει ότι είναι σίγουρη πως αυτό το κομμάτι θα γίνει επιτυχία σε όλα τα ευρωπαϊκά κλαμπ.

Το χορευτικό αυτό νέο single αναμένεται να κυκλοφορήσει στην Ιταλία μέσα στον Οκτώβριο και τα γυρίσματα του video clip έγιναν τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ιταλία. Για άλλη μια φορά η Αντωνίου έκλεψε τις εντυπώσεις και απέδειξε ότι γνωρίζει πολύ καλά το παιχνίδι με τον φακό, πότε φορώντας ολόσωμη κολλητή μαύρη φόρμα και πότε ντυμένη στα λευκά, σε πόζες που έκοβαν την ανάσα.

Η εκρηκτική Ρία στο video πλαισιώνεται και από χορευτές από την Ελλάδα αλλά και την Ιμπιζα. Το κομμάτι θα παρουσιαστεί στο πανευρωπαϊκό φεστιβάλ χορευτικής μουσικής που θα γίνει τον Οκτώβριο στο Αμστερνταμ. Φυσικά, δεν είναι λίγοι εκείνοι που περιμένουν να το απολαύσουν στη μικρή οθόνη, καθώς η Ρία δείχνει ότι εκτός από κορμί, διαθέτει και φωνή.
Share this post :
 
Support : Creating Website | Panos Mos | "GreekzNews"
Copyright © 2008. "GreekzNews" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Panos Mos
Proudly powered by Blogger