ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ :
Home » » Ο Γιώργος Τράγκας σχολιάζει

Ο Γιώργος Τράγκας σχολιάζει

Written By Ανώνυμος on Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2012 | 07:20


Την τρύπα των 20 δισ. ευρώ του ελληνικού ελλείμματος, που αναφέρει το Spiegel, αλλά και τα νέα μέτρα, σχολιάζει ο Γιώργος Τράγκας, μέσω facebook, τονίζοντας παράλληλα ότι ''η Ελλάδα αρχίζει να μοιάζει με χώρα της βαλτικής''.
Διαβάστε το σχόλιο του δημοσιογράφου στο facebook

''Hello brothers… Όπως έχετε καταλάβει ψάχνουμε να βρούμε την …τρύπα μας(!). Το περιοδικό Spiegel αναφέρει ότι η «τρύπα» δεν είναι 11, δεν είναι 13,5 είναι 20 δις! Βέβαια, το υπουργείο οικονομικών, όπως άκουσα στο Mega, διέψευσε κατηγορηματικά ότι οι τροϊκανοί έριξαν πάνω στο τραπέζι τέτοιο νούμερο, αλλά κανείς δεν ξέρει πού πάει η ιστορία. Αμφιβάλλω αν κάποιος μπορεί να περιγράψει ή να αφηγηθεί πόσα μέτρα ακούγονται ότι πρέπει να ληφθούν ή πόσα πρέπει να πληρώσει ο ελληνικός λαός –σ’ αυτή τη φάση- γιατί όλοι λένε ότι τα χειρότερα έρχονται τα επόμενα χρόνια. Ελπίζω να ακούσατε ότι κουβεντιάζεται και μία ρήτρα που λέει ότι εάν αποκλίνουμε των στόχων το 2013, από τη πρώτη Ιανουαρίου του 2014 θα έχουμε πάλι οριζόντιες περικοπές σε συντάξεις και μισθούς.
Η Ελλάδα αρχίζει να μοιάζει με χώρα της βαλτικής, για να μην πω ότι αρχίζει να προσομοιάζει με παλιά σοβιετική επαρχία. Ουρές στα συσσίτια, ουρές για καυσόξυλα και ξυλόσομπες, ουρές στα προξενεία μεγάλων ξένων χωρών για μετανάστευση. Η χώρα με το οξύτερο δημογραφικό πρόβλημα σε ολόκληρη την ευρωπαϊκή ένωση αιμορραγεί- φεύγουν τα νιάτα της στο εξωτερικό. Τα κρούσματα κοινού και οργανωμένου εγκλήματος πολλαπλασιάζονται ενώ ανεβαίνει καθημερινά το ποσοστό των ρατσιστικών επιθέσεων που είναι στη πραγματικότητα πράξεις και εκδηλώσεις πολιτικής βίας.
Βαθύ σκοτάδι κατοχής απλώνεται πλέον σε όλη την επικράτεια, ενώ παράλληλα, όπως συμβαίνει σε τέτοιες περιστάσεις, γιγαντώνεται αναπόφευκτα ο φθόνος, η παραπληροφόρηση η δημαγωγία, η κατοχική προπαγάνδα. Ο Γκέμπελς και οι «Γκεμπελίσκοι» χειραγωγούν και ελέγχουν τη ψυχή, το θυμικό και το νου μας. Το πιο σοβαρό είναι ότι διαπιστώνεται στην πράξη, μία βαθιά παθητικοποίηση του λαού, αντίθετα με αυτά που βλέπουμε στην Ισπανία, στην Πορτογαλία και στην Ιταλία. Το πρόβλημα αποτίναξης του τυραννικού ζυγού, δεν λύνεται με τη σύλληψη 5 ή 10 ακόμη «Τσοχατζόπουλων», ή με το κυνήγι των ελευθέρων επαγγελματιών. ΚΑΝΕΙΣ δεν μπορεί να πει όχι στην κάθαρση και στην δικαιοσύνη και στη πάταξη της φοροδιαφυγής αλλά δεν μπορεί να υπάρξει φρένο στην οικονομική καθίζηση και οποιαδήποτε ελπίδα ανάκαμψης, όσο η πατρίδα μας ελέγχεται από ξένες δυνάμεις και στην Αθήνα υπάρχει ύπατος αρμοστής. Αν συναρμολογήσετε ηχητικά όλα τα δελτία ειδήσεων και ακούσετε το αποτέλεσμα, θα διαπιστώσετε ότι πρόκειται για μία Βαβυλωνία πληροφοριών από την οποία το μόνο που εξάγεται ως συμπέρασμα είναι ότι ζούμε μία διαρκή ΛΗΣΤΕΙΑ και μία τελετή με ΑΝΘΡΩΠΟΘΥΣΙΕΣ!
Share this post :
 
Support : Creating Website | Panos Mos | "GreekzNews"
Copyright © 2008. "GreekzNews" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Panos Mos
Proudly powered by Blogger