ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ :
Home » » Τραγωδία δίχως τέλος για τον Απόστολο Κατσιφάρα

Τραγωδία δίχως τέλος για τον Απόστολο Κατσιφάρα

Written By Ανώνυμος on Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2012 | 19:10




Τραγωδία δίχως τέλος για τον περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Απόστολο Κατσιφάρα, αφού έναν χρόνο μετά τον θάνατο της μητέρας του και ενάμιση μήνα από τον θάνατο του θείου του, έχασε και τον αγαπημένο του αδερφό σε ηλικία 48 ετών. Ο Νίκος Κατσιφάρας έφυγε από τη ζωή προχθές το απόγευμα στα Ιωάννινα όπου ζούσε, χτυπημένος από την επάρατη νόσο, βυθίζοντας στο πένθος τους συγγενείς και τους φίλους του. Ο άτυχος 48χρονος κατοικούσε μόνιμα στην ηπειρωτική πρωτεύουσα όπου εργαζόταν στα ΕΛ.ΤΑ., ενώ ήταν παντρεμένος και πατέρας ενός παιδιού.

Η κηδεία του 48χρονου Νίκου Κατσιφάρα τελέστηκε χθες στις 11.00 το πρωί στον Ιερό Ναό Θεοτόκου Περιβλέπτου Ιωαννίνων, σε κλίμα οδύνης. Στην εξόδιο ακολουθία παρευρέθηκαν ο περιφερειάρχης Ηπείρου Αλέξανδρος Καχριμάνης, ο πρώην υπουργός Βαγγέλης Αργύρης, οι πρώην βουλευτές Ηπείρου Θανάσης Οικονόμου και Μιχάλης Παντούλας, ο πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Κώστας Καρπέτας, οι αντιπεριφερειάρχες Γρηγόρης Αλεξόπουλος, Γιώργος Αγγελόπουλος, Βασίλης Αντωνόπουλος, Νίκος Υφαντής, οι περιφερειακοί σύμβουλοι Δυτικής Ελλάδας Σάκης Μαυρόγιαννης και Σάββας Αυγέρης, ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Πάτρας Γιάννης Σουβαλιώτης, ο πολιτευτής Αχαΐας Νίκος Ζαφειρόπουλος, η εκτελεστική γραμματέας της Περιφέρειας Διονυσία Μαράτου, ο αντιπρόεδρος της Ενωσης Συντακτών Γιώργος Κυρούσης, ο περιφερειακός διευθυντής των ΕΛ.ΤΑ. Ηπείρου και άλλοι πολλοί, μεταξύ των οποίων απλός κόσμος που γνώριζε και αγαπούσε τον άτυχο 48χρονο.

Τα στελέχη του Γραφείου του Απόστολου Κατσιφάρα στην αχαϊκή πρωτεύουσα, αντί στεφάνου κατέθεσαν στη μνήμη του Νίκου Κατσιφάρα χρήματα υπέρ του Ογκολογικού Ξενώνα Ασθενών «Η Ελπίδα» που βρίσκεται στην Πανεπιστημιούπολη Πατρών, σε μικρή απόσταση από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της πόλης.

Σημειώνεται ότι ο θάνατος του Νίκου Κατσιφάρα είναι το τρίτο χτύπημα στην οικογένεια του περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας μέσα σε διάστημα μόλις ενός έτους. Ο Απόστολος Κατσιφάρας πριν από έναν χρόνο κήδεψε την πολυαγαπημένη του μητέρα και πριν από ενάμιση μήνα έχασε τον θείο του Γιώργο Κατσιφάρα (ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ).
Share this post :
 
Support : Creating Website | Panos Mos | "GreekzNews"
Copyright © 2008. "GreekzNews" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Panos Mos
Proudly powered by Blogger