ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ :
Home » , » Απέναντι στον Ολυμπιακό θα βρεθεί ο Μπάγεβιτς

Απέναντι στον Ολυμπιακό θα βρεθεί ο Μπάγεβιτς

Written By Ανώνυμος on Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2012 | 17:20




Στον δρόμο του Ολυμπιακού για πρώτη φορά έπειτα από δυόμισι χρόνια θα βρεθεί πάλι σήμερα ο Ντούσαν Μπάγεβιτς. Ο πιο πολυνίκης προπονητής του ελληνικού ποδοσφαίρου, που βρέθηκε στον πάγκο των «ερυθρόλευκων» την τριετία 1996-1999 αλλά και την περίοδο 2004-2005, αντιμετώπισε για τελευταία φορά την πρώην ομάδα του στις 19 Μαΐου 2010 ως προπονητής της ΑΕΚ. Η Ενωση επικράτησε, μάλιστα, στο συγκεκριμένο παιχνίδι με σκορ 2-1 με γκολ των Μανωλά (από φέτος παίζει στον Ολυμπιακό) και Μπλάνκο, ενώ για λογαριασμό των Πειραιωτών είχε σκοράρει ο Γιάννης Παπαδόπουλος. Από τότε οι δρόμοι των δύο πλευρών δεν έτυχε ποτέ να συναντηθούν, καθώς ο Μπάγεβιτς μετακόμισε στην Κύπρο για λογαριασμό της Ομόνοιας και επέστρεψε φέτος στο ελληνικό πρωτάθλημα αναλαμβάνοντας τον Ατρόμητο.

Η παρουσία του στον πάγκο των «κυανόλευκων» της δυτικής όχθης αποτελεί ίσως σημείο αναφοράς στο σημερινό παιχνίδι, δεδομένου ότι θα είναι εκείνος που θα επιχειρήσει μαζί με τους παίκτες του να ανακόψει την ξέφρενη πορεία του Ολυμπιακού, που μετράει τέσσερις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος και πηγαίνει στο Περιστέρι για να κάνει το «πέντε στα πέντε».

Απέναντί του ο Ντούσαν Μπάγεβιτς θα έχει για πρώτη φορά τον Λεονάρντο Ζαρντίμ, που βρίσκεται από φέτος στο τιμόνι της τεχνικής ηγεσίας του Ολυμπιακού. Και αν ο Ντούσκο απολαμβάνει της καθολικής αναγνώρισης στον Ατρόμητο και το όνομά του έχει γίνει σύνθημα στα χείλη των φιλάθλων του Περιστερίου, δεν συμβαίνει το ίδιο με τον Πορτογάλο τεχνικό, ο οποίος έχει δεχθεί έντονη κριτική για την αγωνιστική ετοιμότητα της ομάδας του αλλά και για τα κρούσματα απειθαρχίας που παρατηρούνται μέσα στο ποδοσφαιρικό τμήμα.

Μάλιστα, έχουν ήδη ακουστεί σενάρια αντικατάστασής του σε περίπτωση που δεν βελτιωθεί η κατάσταση και ίσως να μηην είναι τυχαίο ότι ακούστηκε το όνομα του Σάκη Τσιώλη, νυν προπονητή του Αστέρα Τρίπολης, ως φαβορί για να τον αντικαταστήσει σε περίπτωση διαζυγίου από τον Ολυμπιακό.


ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΦΟΡΕΣΑΝ ΤΑ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΥΑΝΟΛΕΥΚΑ

Γνώριμα πρόσωπα που έχουν περάσει και από τις δύο ομάδες θα συναντηθούν απόψε στα αποδυτήρια του γηπέδου Περιστερίου. Οι φίλαθλοι του Ατρόμητου αναμένεται να ετοιμάσουν εντυπωσιακή υποδοχή στον Κώστα Μήτρογλου, ο οποίος αγωνίστηκε πέρσι ως δανεικός στην ομάδα τους κάνοντας μια σούπερ χρονιά με 17 γκολ στο πρωτάθλημα και τη συμμετοχή στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Για τέσσερα χρόνια φόρεσε τη φανέλα του Ατρόμητου ο Ανδρέας Τάτος πριν πάρει μεταγραφή για τον Ολυμπιακό πέρσι, μένοντας δανεικός για ένα χρόνο στο Περιστέρι. Από τις ακαδημίες του Ατρόμητου, που είναι από τις καλύτερες στην Ελλάδα, ξεκίνησε το ποδόσφαιρο ο νεαρός αμυντικός του Ολυμπιακού Βασίλης Καραγκούνης που πήρε μεταγραφή στην Ουντινέζε και από την ιταλική ομάδα βρέθηκε το καλοκαίρι στον Ολυμπιακό δείχνοντας πολύ καλά στοιχεία. Στην αντίπερα όχθη, παίκτης του Ολυμπιακού που αγωνίζεται με τη μορφή δανεισμού στον Ατρόμητο είναι ο Σουμπίνιο που αποτελεί ένα από τα πιο σημαντικά εργαλεία στη «μηχανή» του Ντούσαν Μπάγεβιτς, ενώ και ο Ντένις Επστάιν είχε αποκτηθεί από τον Ολυμπιακό όταν έφυγε από τον Ηρακλή. Ο Γερμανός άσος έχει σπάσει πλέον τα ερυθρόλευκα δεσμά καθώς απέκτησε την ελευθέρας του την περσινή περίοδο.

- Στον σημερινό αγώνα του Περιστερίου, οι φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τα μέλη της εθνικής ομάδας αστέγων και να δώσουν το δικό τους μήνυμα συμπαράστασης και αλληλεγγύης. Λίγα λεπτά πριν από την έναρξη η αποστολή θα βγει στον αγωνιστικό χώρο για να φωνάξει «γκολ στη φτώχεια, στον ρατσισμό και τις εξαρτήσεις». Η ποδοσφαιρική ομάδα της Εθνικής Αστέγων βρίσκεται στο τελικό στάδιο της προετοιμασίας της για το 10ο Παγκόσμιο Κύπελλο Αστέγων που θα πραγματοποιηθεί από τις 6 μέχρι τις 14 Οκτωβρίου στο Μεξικό, με τη συμμετοχή 68 χωρών, το οποίο διεξάγεται με την υποστήριξη της ΟΥΕΦΑ, αλλά και του ΟΗΕ.

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ SUPER LEAGUE (5η αγωνιστική)
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Γήπεδο Περιστερίου - (19.30, Nova 2)

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Ιτάνζ, Σκόνδρας, Γιαννούλης, Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Ιγκλέσιας, Δημούτσος, Μπρίτο, Επστάιν, Σουμπίνιο, Κούτσι
ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ: Λεονάρντο Ζαρντίμ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Κάρολ, Παπάζογλου, Χολέμπας, Κοντρέρας, Μανωλάς, Ιμπαγάσα, Μασάδο, Φέισα, Μανιάτη, Μήτρογλου, Φουστέρ
ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ: Ντούσαν Μπάγεβιτς

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Παππάς (Αθηνών)

ΚΑΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ

Ιδιαίτερα ποδοσφαιρική θα είναι η ατμόσφαιρα στο σημερινό παιχνίδι καθώς στις κερκίδες του γηπέδου Περιστερίου θα βρεθούν φίλαθλοι και του Ολυμπιακού. Επειτα από συμφωνία των δύο συλλόγων, αλλά και της αστυνομίας, ο Ολυμπιακός πήρε 1.000 εισιτήρια για τη μεταλλική θύρα την οποία χρησιμοποιούν οι φίλαθλοι των φιλοξενούμενων ομάδων. Ο Ατρόμητος θα πάρει εισιτήρια για τις ανάγκες των φιλάθλων του στο ματς του β' γύρου. Συνολικά το αποψινό παιχνίδι αναμένεται να το παρακολουθήσουν περίπου 6.000 φίλαθλοι.
Share this post :
 
Support : Creating Website | Panos Mos | "GreekzNews"
Copyright © 2008. "GreekzNews" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Panos Mos
Proudly powered by Blogger