ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ :
Home » » Απήγαγαν τουρίστριες στον Ισημερινό

Απήγαγαν τουρίστριες στον Ισημερινό

Written By Ανώνυμος on Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2012 | 04:50



Δύο τουρίστριες, μία Αυστραλή και μία Βρετανίδα, απήχθησαν την Παρασκευή στον Ισημερινό, σε μια περιοχή του Αμαζονίου όπου δρα μια κολομβιανή εγκληματική οργάνωση.

Οι δύο τουρίστριες απήχθησαν από την περιοχή της Ταραπόα, στα σύνορα του Ισημερινού με την Κολομβία. Το υπουργείο Εσωτερικών του Ισημερινού δεν αποκάλυψε τα στοιχεία των γυναικών οι οποίες βρίσκονταν κοντά στο φυσικό δρυμό του Κουγιαμπένο, στην επαρχία Σουκούμπιος. Στην περιοχή αυτή δρα η κολομβιανή οργάνωση "Μαύροι Αετοί", μέλη της οποίας είναι πολλοί πρώην παραστρατιωτικοί.

Οι τουρίστριες μετείχαν σε μια ομάδα επτά ατόμων μεταξύ των οποίων ήταν και δύο ντόπιοι, ένας οδηγός και ένας ξεναγός. Δέχτηκαν επίθεση ενώ προσπαθούσαν να φτάσουν με κανό στον δρυμό. Το υπουργείο Περιβάλλοντος διευκρίνισε ότι η επίθεση σημειώθηκε από τρεις άνδρες οι οποίοι καταζητούνται από αστυνομικούς, στρατιώτες και δασοφύλακες. Οι υπόλοιποι ξένοι τουρίστες μεταφέρθηκαν στην κοινότητα Λάγο Άγριο.

Ο Ισημερινός έχει καταγγείλει στο παρελθόν την παρουσία συμμοριών Κολομβιανών στα σύνορά του. Οι "Μαύροι Αετοί" θεωρούνται ως μία από τις πιο επικίνδυνες εγκληματικές οργανώσεις.

Οι συμμορίες αυτές σχηματίστηκαν από πρώην παραστρατιωτικούς μετά τη διάλυση, το 2006, της ακροδεξιάς AUC (Ενωμένη Αυτοάμυνα της Κολομβίας) που μαχόταν τους αριστερούς αντάρτες.


ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Share this post :
 
Support : Creating Website | Panos Mos | "GreekzNews"
Copyright © 2008. "GreekzNews" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Panos Mos
Proudly powered by Blogger