ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ :
Home » » Μαντόνα: Ο "μαύρος μουσουλμάνος Ομπάμα" ήταν "ειρωνικό"

Μαντόνα: Ο "μαύρος μουσουλμάνος Ομπάμα" ήταν "ειρωνικό"

Written By Ανώνυμος on Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2012 | 18:40




Ο Μπαράκ Ομπάμα, ο οποίος διεκδικεί την επανεκλογή του στην προεδρία των ΗΠΑ στις 6 Νοεμβρίου, είναι ευρέως γνωστό ότι είναι χριστιανός.
Η διάσημη τραγουδίστρια Μαντόνα παρουσίασε κάπως "διαφορετικά" τα πράγματα σε συναυλία της. Η Μαντόνα στηρίζει ανοιχτά τον πρόεδρο σε τέτοιο βαθμό μάλιστα που σε πρόσφατη συναυλία της έσκισε το μπλουζάκι της και φάνηκε ότι στη μέση της ήταν γραμμένη η λέξη Ομπάμα.
Βίντεο κλιπ που ανέβασαν στο YouTube θαυμαστές της που παρακολούθησαν τη συναυλία της στο Verizon Center την Δευτέρα στο κέντρο της Ουάσινγκτον δείχνει την 54χρονη τραγουδίστρια να προβαίνει σε πολιτικά σχόλια για την ελευθερία.

"Είναι φανταστικό και απίστευτο να νομίζουμε ότι έχουμε έναν αφροαμερικανό στο Λευκό Οίκο...έχουμε έναν μαύρο μουσουλμάνο στο Λευκό Οίκο...σημαίνει ότι υπάρχει ελπίδα σε αυτή τη χώρα και ο Ομπάμα μάχεται για τα δικαιώματα των ομοφυλοφίλων, οπότε στηρίξτε τον», είπε η Μαντόνα.

"Ειρωνευόμουν στη σκηνή. Ναι, γνωρίζω ότι ο Ομπάμα δεν είναι μουσουλμάνος--παρότι γνωρίζω ότι πολλοί άνθρωποι σε αυτή τη χώρα θεωρούν ότι είναι. Και τι πειράζει αν ήταν; Το επιχείρημά μου ήταν ότι ένας καλός άνθρωπος είναι ένας καλός άνθρωπος, ανεξάρτητα του σε ποιόν προσεύχεται. Δεν με ενδιαφέρει ποιά είναι η θρησκεία του Ομπάμα, ούτε πρέπει να ενδιαφέρει κανέναν άλλο στην Αμερική», είπε η Μαντόνα.
Share this post :
 
Support : Creating Website | Panos Mos | "GreekzNews"
Copyright © 2008. "GreekzNews" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Panos Mos
Proudly powered by Blogger