ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ :
Home » » Πρεμιέρα αύριο για Παπαδάκη και Μενεγάκη

Πρεμιέρα αύριο για Παπαδάκη και Μενεγάκη

Written By Ανώνυμος on Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2012 | 20:50




Αυτό που δεν κατάφερε το δίδυμο Φερεντίνος - Χρηστίδου, θα αναλάβει για μία ώρα (10 με 11) να κάνει ο Παπαδάκης: να χτυπήσει το MEGA

Οι μηχανές στο φουλ. Λίγες ώρες απομένουν προτού οι δύο βασικοί πρωταγωνιστές του τηλεοπτικού τοπίου, ο Γιώργος Παπαδάκης και η Ελένη Μενεγάκη, βρεθούν ξανά «στον αέρα». Και παρά την πείρα και την επιτυχημένη πορεία τους, έχουν και οι δύο άγχος, καθώς γνωρίζουν ότι οι απαιτήσεις των τηλεθεατών συνεχώς αυξάνονται. Ποια είναι, λοιπόν, τα όπλα τους και πώς θα κατέβουν στη μάχη; Ο πόλεμος είναι σκληρός και από αυτόν θα κριθούν πολλά. Η φετινή σεζόν είναι ιδιαίτερα κρίσιμη για τη μετέπειτα πορεία του δημοσιογράφου και της παρουσιάστριας.

Νωρίς αύριο το πρωί, στις 07.00, ο Γιώργος Παπαδάκης θα είναι ξανά στις επάλξεις του ΑΝΤ1. Μετά το θρίλερ που παίχτηκε στο κλείσιμο της περυσινής σεζόν σχετικά με την παραμονή ή όχι του καταξιωμένου δημοσιογράφου στο κανάλι του Αμαρουσίου, τελικά η επιστροφή του είναι γεγονός και μάλιστα προκαλεί ανατροπές στα έως τώρα δεδομένα. Ο ΑΝΤ1, γνωρίζοντας ότι έχει ένα πολύ δυνατό χαρτί στα χέρια του, αποφάσισε όχι μόνο να το διατηρήσει, αλλά και να ανακατέψει την τράπουλα. Ετσι, το «Πρωινό ΑΝΤ1», το οποίο βγήκε πέρυσι στον αέρα με την ενημερωτική ζώνη που παρουσίαζε ο Γιώργος Παπαδάκης και την ψυχαγωγική με παρουσιαστές τον Χρήστο Φερεντίνο και τη Σίσσυ Χρηστίδου, αλλάζει πάλι μορφή.

ΚΑΤΑΡΓΕΙ ΤΟ ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟ
Ο ΑΝΤ1 αποφάσισε να καταργήσει την ψυχαγωγική ζώνη και όχι μόνο να επιστρατεύσει νωρίτερα τον Παπαδάκη, αλλά και να τον έχει μία ώρα περισσότερο στον αέρα για να χτυπήσει τους ανταγωνιστές. Μην ξεχνάμε ότι την ίδια ώρα στο MEGA μεταδίδεται το «Πρωινό mou» με τον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά που σημειώνει υψηλές τηλεθεάσεις, και με αιχμή τον Παπαδάκη ο ΑΝΤ1 σκοπεύει να πλήξει την πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή του αντίπαλου καναλιού. Αυτό που δεν κατάφερε το δίδυμο Φερεντίνος - Χρηστίδου, αλλά ούτε και η «βασίλισσα» Ελένη Μενεγάκη, να χτυπήσουν δηλαδή το ζευγάρι του MEGA (και που είχε ως αποτέλεσμα ακόμη και τη μετακίνηση της Μενεγάκη από την πρωινή ζώνη), θα αναλάβει έστω και για μία ώρα να κάνει ο Παπαδάκης.

Βέβαια, στους σκοπούς τους είναι ο «πατριάρχης των ενημερωτικών εκπομπών» να… τραυματίσει και την Πόπη Τσαπανίδου, η οποία σημειώνει ικανοποιητικές τηλεθεάσεις με την ενημερωτική εκπομπή της «ΣΚΑΪ τώρα». Ωστόσο, τις τελευταίες μέρες πολλά λέγονται και ακούγονται για το τι θα κάνει ο Παπαδάκης αυτήν την ώρα. Μάλιστα, κάποιοι ισχυρίζονται ότι από τις 10 έως τις 11 το πρωί, στην… παράταση που πήρε, ο Παπαδάκης θα ασχοληθεί με ψυχαγωγικά θέματα.

...«ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ»
Ετσι, σύμφωνα με κάποια σενάρια, δεν αποκλείεται να δούμε μαζί του τη Λίτσα Πατέρα να κάνει αστρολογικές προβλέψεις. Η απάντηση έρχεται διά στόματος Γιώργου Παπαδάκη. Πριν από λίγες μέρες, σύμφωνα με έγκυρες πηγές, όταν ρωτήθηκε από εργαζόμενο του σταθμού τι θα κάνει, η απάντησή του ήταν αποστομωτική: «Αυστηρά ενημερωτική εκπομπή. Τίποτε άλλο» είπε και έτσι έβαλε τέλος σε όλα αυτά τα σενάρια.

Μάλιστα, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες της «Espresso της Κυριακής», την ώρα αυτή, δηλαδή από τις 10 έως τις 11 κάθε πρωί, ο Γιώργος Παπαδάκης σκοπεύει να ασχοληθεί περισσότερο με θέματα της καθημερινότητας των πολιτών. Εκτός από τις τρεις ώρες κατά τις οποίες μαζί με τους συνεργάτες του θα αναλύει την επικαιρότητα και με τους καλεσμένους του θα τη σχολιάζει, την επιπλέον ώρα σκοπεύει να δώσει βήμα στους ίδιους τους πολίτες. Για αυτόν τον λόγο και θα ασχοληθεί με πρωτοβουλίες που γίνονται τόσο σε γειτονιές όσο και πιο οργανωμένα από διάφορους φορείς, με σκοπό τη βοήθεια όσων αντιμετωπίζουν προβλήματα στην καθημερινότητά τους εξαιτίας των δύσκολων συνθηκών που επικρατούν στη χώρα μας.

«(ΔΕΝ) ΘΑ ΦΩΝΑΖΩ»
Κατά τα άλλα, ο Γιώργος Παπαδάκης δεν σκοπεύει να αλλάξει τίποτε στην εκπομπή του. Αλλωστε, όπως λέει στο τρέιλερ: «Αυτήν τη χρονιά δεν θα φωνάζω. Αυτήν τη χρονιά τέρμα τα πολλά καλαμπούρια και τα αστεία. Αυτήν τη χρονιά δεν θα πιέζω τους καλεσμένους μου», αλλά όπως αποκαλύπτει η κάμερα, όλα αυτά… είναι ψέματα, για να αποδείξει πως, όπως γράφουν, πραγματικά «κάποιοι άνθρωποι δεν αλλάζουν ποτέ». Ο Παπαδάκης θα συνεχίσει, λοιπόν, να φωνάζει όταν εκνευρίζεται, θα συνεχίσει να πιέζει τους καλεσμένους του, θα συνεχίσει να λέει τα δικά του αστεία. Γιατί αυτά τα στοιχεία και πολλά ακόμα είναι που αγάπησαν οι τηλεθεατές σε όλη αυτήν την πολύχρονη πορεία του, ανεβάζοντάς τον στην πρώτη θέση της κατάταξης και χρίζοντάς τον «πατριάρχη των πρωινών ενημερωτικών εκπομπών».

Με μικρές αλλαγές αλλά εστιάζοντας κυρίως στους καλεσμένους της και σε συνεντεύξεις που κάνει με τον δικό της τρόπο σκοπεύει να δώσει τη μάχη η Ελένη Μενεγάκη. Μάλιστα, χαρακτηριστικό είναι ότι, αν και κάθε χρόνο η παρουσιάστρια άλλαζε το σκηνικό της, φέτος θα παραμείνει το ίδιο με πέρυσι. Το μόνο που άλλαξαν στο πλατό είναι η κουζίνα, η οποία φτιάχτηκε από την αρχή, κάτι που ήθελαν να γίνει από πέρυσι, αλλά δεν τα είχαν καταφέρει.

Φέτος, λοιπόν, τα λιγοστά χρήματα που υπήρξαν λόγω των δύσκολων οικονομικών συνθηκών για αλλαγές στο σκηνικό δόθηκαν, με τη συνδρομή βεβαίως και των κατάλληλων χορηγών, στον χώρο όπου θα γίνονται τα μαγειρέματα. Στην υπόλοιπη εκπομπή η συνταγή είναι περίπου η ίδια και η Ελένη σκοπεύει να την ακολουθήσει, προσθέτοντας όμως περισσότερα στοιχεία από αυτό που πέρυσι πούλησε πολύ: τις εξομολογήσεις τις οποίες έχει την ικανότητα να εκμαιεύει από τους καλεσμένους της.

Η ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗ
Για αυτόν τον λόγο και στην καρέκλα απέναντί της δεν θα είναι μόνο διάσημοι, αλλά και απλοί, άγνωστοι στο ευρύ κοινό άνθρωποι, οι οποίοι όμως με τη ζωή και τις πράξεις τους εμπνέουν ή πρέπει να εμπνεύσουν πολλούς. Αυτές οι συνεντεύξεις είναι το μεγάλο όπλο της Ελένης. Χαλαρή όπως είναι στον αέρα, ρωτά όχι «στημένα» και βαρυσήμαντα, όπως συνηθίζεται πράγματα, αλλά της καθημερινότητας. Η Ελένη κάνει ερωτήσεις που μπορεί να κρίνονται από κάποιους ως «αφελείς», αλλά αυτό είναι το στιλ της το οποίο παρακολουθούν πολλά χρόνια τώρα φανατικά χιλιάδες τηλεθεατές. Ακόμα και αυτές οι «αφελείς» ερωτήσεις είναι εξαρχής μελετημένες.

Χαριτολογώντας να αναφέρουμε αυτό που λέγεται πολλά χρόνια στο παρασκήνιο, ότι δηλαδή η Ελένη είναι ξανθιά μόνο στο χρώμα των μαλλιών της, μια και όσοι τη γνωρίζουν καλά υποστηρίζουν ότι είναι από τους πιο έξυπνους ανθρώπους του τηλεοπτικού τοπίου.

Η Ελένη θέλει να έχει άνεση, να μη σκέφτεται τίποτε, για να μπορεί να επιλέξει άνετα την επόμενη ερώτηση, την επόμενη κίνησή της. Λόγω αυτής της απαιτούμενης άνεσης, ζήτησε να έχει μαζί της έναν άνθρωπο που εμπιστεύεται πολύ και θεωρεί ότι δεν θα την εκθέσει, όταν θελήσει, για παράδειγμα, να χορέψει και να αποκαλύψει κάποιο άσχημο πλάνο της.

ΤΑ... ΑΤΥΧΗ ΠΛΑΝΑ
Αυτόν τον ρόλο από φέτος θα έχει ένας από τους πρώτους συνεργάτες της, ο οποίος μάλιστα βοήθησε στο «χτίσιμο» της παρουσιάστριας, ο σκηνοθέτης Σταύρος Ζερβάκης. Ο έμπειρος σκηνοθέτης, λοιπόν, θα έχει την επιμέλεια να μην υπάρξει κάποιο… ατυχές πλάνο της Ελένης, όπως είχε γίνει στο παρελθόν, ώστε να μπορέσει να λειτουργήσει όπως πρέπει στην εκπομπή. Ετσι η Ελένη θα είναι πιο ήρεμη να δώσει τη μάχη της για την τηλεθέαση, καθώς φέτος θέλει να σημειώσει πιο υψηλά νούμερα τηλεθέασης, αφού στο τέλος της σεζόν λήγει το συμβόλαιό της με τον ALPHA. Και η όποια επαναδιαπραγμάτευση για αριθμούς, θα γίνει βάσει αριθμών!..

«ΠΡΩΙΝΟ ΑΝΤ1» με το Γιώργο Παπαδάκη
Καθημερινά από Δευτέρα έως και Παρασκευή, στις 07:00
Μαζί του η Ντόρα Κουτροκόη και ο Ντίνος Σιωμόπουλος θα μεταφέρουν, θα αναλύσουν και θα σχολιάζουν την επικαιρότητα.

«ΕΛΕΝΗ» με την Ελένη Μενεγάκη
Καθημερινά από Δευτέρα έως και Παρασκευή, στις 13:00
Μαζί της οι Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος, Γρηγόρης Γκουντάρας, Κατερίνα Ζαρίφη, Αση Μπήλιου, Αλεξ Κάβδας, Αντωνία Καλλιμούκου, Ελιάνα Χρυσικοπούλου και Βασίλης Καλλίδης.
Share this post :
 
Support : Creating Website | Panos Mos | "GreekzNews"
Copyright © 2008. "GreekzNews" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Panos Mos
Proudly powered by Blogger