ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ :
Home » » Πήγε στο ΣΔΟΕ η Χρυσοβελώνη

Πήγε στο ΣΔΟΕ η Χρυσοβελώνη

Written By Greekznews 3 on Παρασκευή, 28 Σεπτεμβρίου 2012 | 22:10


 

Τον προϊστάμενο του ΣΔΟΕ Βόλου επισκέφθηκε η Βουλευτής Μαγνησίας των Ανεξάρτητων Ελλήνων Μαρίνα Χρυσοβελώνη για να πληροφορηθεί τις ενέργειες της υπηρεσίας, μετά την δημοσιοποίηση της λίστας με τα πολιτικά πρόσωπα που βρίσκονται στο μικροσκόπιο του ΣΔΟΕ και στην οποία περιλαμβάνεται το όνομά της.

"Στις 14 Σεπτεμβρίου κατέθεσα στη Βουλή Ερώτηση μαζί με τον συνάδελφο Βασίλη Καπερνάρο για τις τεράστιες καθυστερήσεις στην διερεύνηση υποθέσεων παράνομου πλουτισμού πολιτικών. Η έρευνα αυτή την οποία ανέλαβε το ΣΔΟΕ, έχει όπως γνωρίζετε στις περισσότερες περιπτώσεις βαλτώσει εξαιτίας του επικαλούμενου όγκου των χιλιάδων φακέλων που μένουν να ελεγχθούν. Γι’αυτό πρότεινα την συμμετοχή της Οικονομικής Αστυνομίας στις έρευνες με σκοπό το άμεσο ξεκαθάρισμα των υποθέσεων που αφορούν πολιτικούς. Δυο εβδομάδες μετά βγαίνει αυτή η λίστα μαϊμού με το όνομα μου μέσα. Τα συμπεράσματα δικά σας...", δήλωσε μεταξύ άλλων η Μαρίνα Χρυσοβελώνη μετά τη συνάντηση με τον προϊστάμενο του ΣΔΟΕ Βόλου.


Έθεσα τον ευατό μου και στη διάθεση του υπουργείου Οικονομικών και του ΣΔΟΕ, ρωτώντας περί τίνος πρόκειται. Με ενημέρωσαν ότι πρόκειται για μία ανώνυμη αόριστη καταγγελία πριν από δύο χρόνια, όσο ασκούσα το επάγγελμα του δικηγόρου. Με ενημέρωσαν ότι δεν την κίνησαν, επειδή δεν παρουσίασε ενδιαφέρον και την κίνησαν τώρα γιατί ψάχνουν τα πάντα. Είμαι λοιπόν στη διάθεση του οποιουδήποτε θέλει να παράσχω στοιχεία για την εισοδηματική και περιουσιακή μου κατάσταση", τόνισε μιλώντας στο e-volos στη συνέχεια.

Υπογράμμισε μάλιστα ότι η λίστα αυτή της δημιουργεί υποψίες:

Η λίστα αναφέρεται σε έρευνα που διεξάγεται τα τελευταία δύο χρόνια. Εγώ είμαι βουλευτής τριών μηνών και έκανα δήλωση πόθεν έσχες για πρώτη φορά σήμερα. Είναι μία λίστα στην οποία μπαίνουν και βγαίνουν ονόματα κατά το δοκούν", είπε και πρόσθεσε ότι τα ονόματα εναλλάσσονται στη λίστα ανάλογα με το ποιους θέλουν να χτυπήσουν.Δείτε το βίντεοShare this post :
 
Support : Creating Website | Panos Mos | "GreekzNews"
Copyright © 2008. "GreekzNews" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Panos Mos
Proudly powered by Blogger