ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ :
Home » » Πεδίο μάχης η Αθήνα: Πέτρες και χημικά. Φωτιά στον εθνικό κήπο

Πεδίο μάχης η Αθήνα: Πέτρες και χημικά. Φωτιά στον εθνικό κήπο

Written By Ανώνυμος on Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2012 | 16:10


Πεδίο μάχης η Αθήνα. Καίγονται δέντρα στον Εθνικό Κήπο

Τα ΜΑΤ προσπαθούν να απωθήσουν τους αναρχικούς στα Προπύλαια και φαίνεται πως εν πολλοίς τα έχουν καταφέρει
Χωρισμένο στα δυο το πλήθος, οι μισοί διαδηλωτές στην Αμαλίας προς τον Εθνικό Κήπο και οι άλλοι μισοί προς τα Προπύλαια και τη Σταδίου. "Κλαίνε" από τα δακρυγόνα όσοι βρίσκονται στη μέση των επεισοδίων

Οδομαχίες και στην Πανεπιστημίου και τη Φιλελλήνων. Οι δυνάμεις των ΜΑΤ απομακρύνουν το πλήθος απο το Σύνταγμα

Χιλιάδες πολίτες ήθελαν να διαδηλώσουν ειρηνικά. Και το κατάφεραν μέχρι που για άλλη μία φορά χτύπησαν οι κουκουλοφόροι. Από εκεί και μετά, το Σύνταγμα παραδόθηκε στις ορέξεις αυτών που θέλουν να ονομάζονται αναρχικοί.

Μολότοφ, μπουκάλια, πέτρα, δακρυγόνα. Έκαψαν ακόμη και το κιόσκι του Χαμόγελου του Παιδιού.

Λαοθάλασσα από κόσμο στο Σύνταγμα. Πολίτες φτάνουν διαρκώς από τη Σταδίου. Θέλουν να κρατήσουν την πορεία ειρηνική
Μολότοφ και κρότου λάμψης στη Βασιλέως Γεωργίου
Μπουκάλια στους αστυνομικούς πετούν οι αναρχικοί

Πέτρες και μολότοφ κατά των αστυνομικών εκτοξεύονται αυτήν την ώρα έξω από το ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία ενώ αυτοί απαντούν με χημικά.

Συγχρόνως οι συγκεντρωμένοι ανασυντάσσονται στην κάτω μεριά της πλατείας Συντάγματος.

Εντωμεταξύ, πάνω στον σιδερένιο φράχτη έχει ανάβει ένας από τους απεργούς και δεν λέει να κατέβει με τίποτα ενώ οι υπόλοιποι τον παροτρύνουν να κατέβει έτσι ώστε να μην πέσει σε περίπτωση που κάποιος κουνήσει τον φράχτη.

Νωρίτερα, αντικείμενα όπως μπουκάλια εκτόξευσε ένα κομμάτι των εργαζομένων, χωρίς όμως οι αστυνομικοί να απαντήσουν.

Πάνω από 100.000 κόσμου στο συλλαλητήριο, εκτιμά η ΓΣΕΕ. Σύμφωνα με την Συνομοσπονδία η συμμετοχή στην απεργία κυμαίνεται από το 80% έως το 100%Οι σημερινές διαδηλώσεις αποτελούν πρόβα τζενεράλε εν όψει της ψήφισης του πακέτου των 11,5 δις ευρώ στη Βουλή. Στοίχημα των διοργανωτών παραμένει η συνεχώς αυξανόμενη συμμετοχή του κόσμου στις μελλοντικές κινητοποιήσεις.

Ένταση επικρατεί αυτήν την ώρα στην πλατεία Συντάγματος. Ομάδα διαδηλωτών εκσφενδόνισε μολότοφ, με την αστυνομία να κάνει χρήση βομβίδων κρότου-λάμψης.

Να σημειωθεί ότι εκδηλώθηκε μικρής έκτασης φωτιά σε ένα περίπτερο, επί της πλατείας.

Περίπου 70 άτομα με κουκούλες βρίσκονται στο μέσο της πλατείας Συντάγματος, αυτή τη στιγμή 13: 55 μεσημέρι Τετάρτης ενώ προηγούμενα επί της Σταδίου, στο ύψος του Attica, άτομα με κουκούλες προσπάθησαν να μπουν στην πορεία και να δημιουργήσουν ένταση. Τους απώθησαν οι διαδηλωτές από τα μπλόκα της ΟΛΜΕ και της ΓΕΝΟΠ. Οι διμοιρίες των ΜΑΤ πήραν την εντολή να είναι διακριτικοί

Να σημειωθεί ότι η αστυνομία έχει προχωρήσει σε δεκάδες προσαγωγές, ενώ χιλιάδες αστυνομικοί περιφρουρούν σε όλο το κέντρο της Αθήνας. Έκπληξη, πάντως, προκάλεσε η παρουσία του νέου αποκτήματος της ΕΛ.ΑΣ., ενός σιδερένιου φράχτη.0 Μικροένταση στη Β. Σοφίας μπροστά από τον φράχτη. Μέλη της ΠΟΕ ΟΤΑ σπρώχνουν το φράχτη και αποδοκιμάζουν τους αστυνομικούς

Διμοιρία των ΥΜΕΤ "βγήκε" μπροστά από τον φράχτη. Οι διαδηλωτές πέταξαν μπουκάλια προς τους αστυνομικούς
Πρωτοφανής η παρουσία από διμοιρίες των ΜΑΤ στο Σύνταγμα, κυρίως επί της Βασιλέως Γεωργίου

Ένταση επικρατεί αυτήν την ώρα στην πλατεία Συντάγματος. Ομάδα διαδηλωτών εκσφενδόνισε μολότοφ, με την αστυνομία να κάνει χρήση βομβίδων κρότου-λάμψης, ενώ στη συνέχεια έγινε ρίψη χημικών.





Να σημειωθεί ότι εκδηλώθηκε μικρής έκτασης φωτιά σε ένα περίπτερο επί της πλατείας. Εκατοντάδες διαδηλωτές υποχωρούν προς την Φιλελλήνων.
Share this post :
 
Support : Creating Website | Panos Mos | "GreekzNews"
Copyright © 2008. "GreekzNews" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Panos Mos
Proudly powered by Blogger