ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ :
Home » » Κρατήστε το στυλ σας στο γραφείο

Κρατήστε το στυλ σας στο γραφείο

Written By Ανώνυμος on Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2012 | 13:30

Οι περισσότερες από εσάς δουλεύετε καθημερινά κι ίσως να μην έχετε καθόλου χρόνο να σκεφτείτε το προσωπικό σας στυλ ή τι να φορέσετε στη δουλειά.

Υπάρχουν όμως τρόποι να κρατήσετε τη γυναικεία πλευρά σας ανανεωμένη και πάντα στυλάτη χωρίς να κάνετε μεγάλη προσπάθεια ή να ξοδέψετε πολύ χρόνο. Μερικά κομμάτια κλειδιά στην πρώτη γραμμή της ντουλάπας σας και θα είστε πάντα κομψές στη δουλειά.

1. Το σακάκι. Είτε είναι το κλασσικό μαύρο, είτε είναι ανοιχτόχρωμο ή blazer ένα σακάκι είναι πάντα χρήσιμο. Πέραν των πολύ ψυχρών ημερών ένα τέτοιο κομμάτι προσαρμόζεται εύκολα σ’ όλα τα στυλ. Με τζιν παντελόνι ή με αντρικό, φούστα ή φόρεμα, ένα σακάκι είναι πάντα ταιριαστό.

2. Το λευκό πουκάμισο. Δεν χρειάζονται συστάσεις. Ταιριάζει με όλα και σίγουρα υπάρχει ένα που σας ταιριάζει. Φέτος μπορείτε να δοκιμάσετε τα διάφανα πουκάμισα με τους ρομαντικούς γιακάδες- φυσικά μ’ ένα body από μέσα, όταν πρόκειται για δουλειά.

3. Ένα ζευγάρι μποτάκια. Με τακούνι ή χωρίς έναζευγάριδερμάτινα μποτάκια συντροφεύει εύκολα το καθημερινό σας ντύσιμο. Για τη φετινή σεζόν προτιμήστε το ταμπά, ταιριάζει με όλα.

4. Η τσάντα. Είναι πολύ βασικό κομμάτι του ντυσίματός σας, ειδικά του πρωινού. Το μέγεθος παίζει ρόλο ανάλογα με τις ανάγκες σας. Οι περισσότερες μάλλον κουβαλάτε μαζί σας αρκετά, οπότε μία μεγάλη τσάντα πάντα είναι βολική. Μπορείτε επίσης να κρατάτε μία τσάντα που σας αρέσει ανεξαρτήτως μεγέθους και αν χρειάζεται να πάρετε μαζί σας επιπλέον πράγματα για τη δουλειά χρησιμοποιείστε μία άλλη τσάντα-ίσως πάνινη- για να τα μεταφέρετε.

5. Το φουλάρι. Ένα μεγάλο φουλάρι σε ουδέτερους χρωματισμούς είναι πάντα χρήσιμο. Είτε πάνω από το σακάκι σας πασμίνα, είτε σαν κασκόλ θα σας διευκολύνει και θα ανανεώσει το look σας.

6. Το μαύρο φόρεμα. Ένας καμβάς που μπορείτε να δημιουργήσετε πάνω του. Αν πάλι δεν έχετε όρεξη, και μόνο του είναι στυλάτο, κομψό και ότι πρέπει για τη δουλειά.
jenny
Share this post :
 
Support : Creating Website | Panos Mos | "GreekzNews"
Copyright © 2008. "GreekzNews" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Panos Mos
Proudly powered by Blogger