ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ :
Home » » "Τίτλοι τέλους για τον ΕΟΠΥΥ"

"Τίτλοι τέλους για τον ΕΟΠΥΥ"

Written By Greekznews 3 on Πέμπτη, 27 Σεπτεμβρίου 2012 | 17:30
Όλοι οι ιδιωτικοί φορείς που είναι συμβεβλημένοι με τον ΕΟΠΥΥ, ανακοίνωσαν την απόφασή τους να προχωρήσουν σε από κοινού επίσχεση της παροχής των υπηρεσιών τους προς τον οργανισμό, από τις 8 έως τις 12 Οκτωβρίου, Η συντονιστική επιτροπή των ιδιωτικών φορέων με ένα δελτίο Τύπου που έχει ως υπέρτιτλο "Τίτλοι τέλους για τον ΕΟΠΥΥ", προειδοποιεί τη διοίκηση του ΕΟΠΥΥ ότι θα προβεί στη σύνταξη αναφορών για κάθε είδους ποινικό ή πειθαρχικό παράπτωμα που τυχόν τελέστηκε και τελείται σε βάρος τους, καθώς και στη δικαστική και εξώδικη άσκηση κάθε νομίμου και συμβατικού δικαιώματος.

Κλινικοί ιατροί, εργαστηριακοί ιατροί, διαγνωστικά κέντρα, κέντρα αποκατάστασης- αποθεραπείας, ιδιωτικές κλινικές, επισημαίνουν ότι η κινητοποίηση θα λάβει τη μορφή των επαναλαμβανόμενων πενθήμερων επισχέσεων εργασίας.

Οι ασφαλισμένοι του ΕΟΠΥΥ θα καλούνται πλέον να καταβάλλουν το 100% της αξίας των παρεχόμενων υπηρεσιών, βάσει του κρατικού τιμολογίου. Στη συνέχεια δικαιούνται να απαιτήσουν τη σχετική δαπάνη από το ταμείο τους.
Share this post :
 
Support : Creating Website | Panos Mos | "GreekzNews"
Copyright © 2008. "GreekzNews" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Panos Mos
Proudly powered by Blogger