ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ :
Home » , » Το σχέδιο Αλαφούζου για τον Παναθηναϊκό

Το σχέδιο Αλαφούζου για τον Παναθηναϊκό

Written By Ανώνυμος on Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2012 | 20:40




Πέντε άξονες για να φύγει ο Παναθηναϊκός από το δικό του... μνημόνιο έχει χαράξει στην πολιτική του ο Γιάννης Αλαφούζος. Η τακτοποίηση των χρεών, το γήπεδο στον Βοτανικό, η επιστροφή στη Λεωφόρο, οι εκλογές για την ανάδειξη νέας διοίκησης και οι περικοπές μισθών αποτελούν τις βασικές προτεραιότητες του 38ου προέδρου στην ιστορία του Παναθηναϊκού. Αναλυτικά:

ΠΛΗΡΩΜΕΣ: Η σημαντικότερη υποχρέωση του Παναθηναϊκού είναι να περάσει με επιτυχία τον έλεγχο της ΟΥΕΦΑ στο τέλος του μήνα (το Financial Control Panel), ώστε να μπορέσει να πάρει τα 1,3 εκατ. ευρώ για τη συμμετοχή του στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ αλλά και τα 650.000 ευρώ από τη συμμετοχή των διεθνών στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Για να συμβεί αυτό πρέπει απαραιτήτως να εγκριθεί το δάνειο των 5.000.000 ευρώ που ο Γιάννης Αλαφούζος θεωρεί σίγουρο, ώστε να αρχίσουν να πληρώνονται πρώην και νυν παίκτες, αλλά και οι πιστωτές.

ΒΟΤΑΝΙΚΟΣ: Το θέμα του νέου γηπέδου αποτελεί άμεση προτεραιότητα για τον νέο πρόεδρο του Παναθηναϊκού καθώς πιστεύει ότι η ομάδα θα εξυγιανθεί οικονομικά μόλις αποκτήσει το δικό της «στολίδι». Αυτός είναι ο λόγος που στο διοικητικό συμβούλιο της περασμένης Τρίτης ανασυστάθηκε η ΓΗΠΕΛ, ώστε να προχωρήσει σε νέες μελέτες και να ξεκινήσει επαφές με όσους φορείς εμπλέκονται στο σχέδιο της Διπλής Ανάπλασης. Το θετικό για την ΠΑΕ είναι ότι υπάρχει κοινό μέτωπο με τον ερασιτέχνη Παναθηναϊκό.

ΛΕΩΦΟΡΟΣ: Η επιστροφή στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας είναι μια ακόμη βασική προτεραιότητα του νέου προέδρου, από την άποψη ότι η ομάδα θα «βγάλει» από πάνω της το υπέρογκο κόστος ενοικίασης του Ολυμπιακού Σταδίου. Ο Αλαφούζος έχει ταχθεί υπέρ της επιστροφής και πιέζει τους συνεργάτες του ώστε να αποπερατωθούν όλες οι εργασίες προκειμένου η ομάδα να παίξει στην ιστορική της έδρα μέχρι το τέλος του χρόνου.

ΕΚΛΟΓΕΣ: Ο Γιάννης Αλαφούζος εκτιμά ότι είναι θέμα ηθικής τάξης να φανεί συνεπής με τις υποσχέσεις του όταν δημιούργησε την «Παναθηναϊκή Συμμαχία». Οτι, δηλαδή, η διοίκηση της ομάδας θα εκλέγεται από τους ίδιους τους φιλάθλους. Γι' αυτό και μέσα στον Νοέμβριο αναμένεται να στηθούν κάλπες σε όλα τα μέρη της Ελλάδας ώστε να γίνουν εκλογές για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου.

ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ: Απόλυτα συμβατή με το πνεύμα των ημερών εκτιμά ο Γιάννης Αλαφούζος ότι είναι η απόφασή του να προχωρήσει σε περικοπές αμοιβών των στελεχών της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, γι' αυτό και τις επόμενες μέρες θα αρχίσει το «κούρεμα» στα γραφεία της ομάδας.
Share this post :
 
Support : Creating Website | Panos Mos | "GreekzNews"
Copyright © 2008. "GreekzNews" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Panos Mos
Proudly powered by Blogger