ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ :
Home » » Κύπρος; Ποιος κοροιδεύει τελικά; Κυβέρνηση ή Κομισιόν;

Κύπρος; Ποιος κοροιδεύει τελικά; Κυβέρνηση ή Κομισιόν;

Written By Ανώνυμος on Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2012 | 13:40

Σαν βόμβα έπεσε η δήλωση του Εκπρόσωπου της Κομισιόν Olivier Bailly, ότι περιμένουμε την Λευκωσία να μας πει πότε θα πάει η τρόικα στο νησί. Ποιος λέει την αλήθεια;

Η δήλωση αυτή στο ΚΥΠΕ δημιουργεί τεράστια ερωτηματικά για το τι τελικά συμβαίνει στις σχέσεις Τρόικα – Κυβέρνησης. Μέχρι και χθες από το Υπουργείο οικονομικών διέρρεαν ότι έχουμε καθημερινές συζητήσεις και πως αναμένουμε την Τρόικα να μας πει την ημερομηνία καθόδου της.

"Αναμένουμε την επίσημη απάντηση και τις προτάσεις από τις κυπριακές Aρχές πάνω σε διάφορες επιλογές για ένα προσχέδιο μνημονίου",. είπε κ.Baillyο οποίος παραδέχθηκε ότι δεν υπάρχει ακόμη ημερομηνία για την επόμενη επίσκεψη της Τρόικας στην Κύπρο.

Η κυβέρνηση από την περασμένη Παρασκευή ωστόσο έχει διαρρεύσει ότι έχει στείλει ήδη τις διευκρινήσεις που είχε ζητήσει η Τρόικα κατά την διάρκεια της τηλεφωνικής επαφής που είχε με τον Βάσο Σιαρλή στις 17 Σεπτεμβρίου.

Την ίδια ώρα καθυστέρηση υπάρχει και στην ολοκλήρωση των αντιπροτάσεων που η κυβέρνηση θα έπρεπε να είχε έτοιμες από την περασμένη Παρασκευή και να τις είχε στείλει στα κόμματα και στις κοινωνικές ομάδες για επεξεργασία, ενόψει των συναντήσεων του Δημήτρη Χριστόφια με τους ηγέτες κομμάτων και των συντεχνιών.
Share this post :
 
Support : Creating Website | Panos Mos | "GreekzNews"
Copyright © 2008. "GreekzNews" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Panos Mos
Proudly powered by Blogger