ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ :
Home » » Λάρισα: Ιερέας κρεμάστηκε μέσα σε στάνη

Λάρισα: Ιερέας κρεμάστηκε μέσα σε στάνη

Written By Ανώνυμος on Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2012 | 17:50




Τραγικό τέλος στη ζωή του έδωσε ιερέας από τη Λάρισα, ο οποίος έδεσε μία θηλιά γύρω από τον λαιμό του και απαγχονίστηκε μέσα σε στάνη! Το άψυχο σώμα του 43χρονου βρήκαν στις 5.15 προχθές το απόγευμα, στο εσωτερικό της κτηνοτροφικής τους μονάδας, ο ιδιοκτήτης και ο γιος του, οι οποίοι έντρομοι έσπευσαν να τον σώσουν.

Με σβέλτες κινήσεις έκοψαν το σκοινί και προσπάθησαν να τον συνεφέρουν, δυστυχώς, όμως, ο παπάς δεν ανταποκρινόταν αφού είχε ήδη αφήσει την τελευταία του πνοή. Οι δύο άνδρες ειδοποίησαν αμέσως το ΕΚΑΒ, ασθενοφόρο του οποίου έσπευσε στο σημείο και παρέλαβε το άψυχο κορμί του ιερέα, το οποίο και μετέφερε στο Κέντρο Υγείας Φαρσάλων. Εκεί, οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό του και ενημέρωσαν τα πρόσωπα του συγγενικού του περιβάλλοντος για την απώλεια. Για το θλιβερό περιστατικό που ερευνάται από το Αστυνομικό Τμήμα Φαρσάλων κλήθηκε ιατροδικαστής ο οποίος πρόκειται να κάνει νεκροψία - νεκροτομή σε μια προσπάθεια να αποκαλυφθούν οι λόγοι που οδήγησαν τον άτυχο ιερωμένο στο απονενοημένο διάβημα.

Σύμφωνα με την αστυνομία ο 43χρονος, ο οποίος ζούσε και λειτουργούσε στο χωριό Ζωοδόχος Πηγή Φαρσάλων και ήταν παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών, βοηθούσε συχνά στις εργασίες της στάνης που βρίσκεται στο ίδιο χωριό. Για την ώρα δεν έχουν γίνει γνωστά τα αίτια που οδήγησαν τον ιερέα στην αυτοκτονία, ωστόσο, οι κάτοικοι κάνουν λόγο για οικογενειακά προβλήματα που αντιμετώπιζε τους τελευταίους μήνες και τα οποία τον είχαν καταρρακώσει ψυχολογικά. Η είδηση της αυτοχειρίας έχει προκαλέσει σοκ στην τοπική κοινωνία και έχει βυθίσει στο πένθος τους συγγενείς του ιερέα. Οπως λένε άτομα που τον συναναστρέφονταν, ο 43χρονος ήταν ένα άτομο αρκετά εσωστρεφές, ωστόσο, ήταν γλυκομίλητο με όλους και πάντα πρόθυμος να ακούσει τα προβλήματα των συγχωριανών του.
Share this post :
 
Support : Creating Website | Panos Mos | "GreekzNews"
Copyright © 2008. "GreekzNews" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Panos Mos
Proudly powered by Blogger