ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ :
Home » » Κ. Παπούλιας: Σφίξτε τα δόντια

Κ. Παπούλιας: Σφίξτε τα δόντια

Written By Ανώνυμος on Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2012 | 10:40

«Ξέρω ότι έχει προβλήματα. Αγωνίζεται και ο υπουργός για να μην υπάρξουν περικοπές, που δεν πρέπει να γίνουν. Συμπάσχετε και σεις με τον ελληνικό λαό...
και είμαι βέβαιος ότι θα ξεπεράσουμε την κρίση. Κάν' τε υπομονή. Να σφίξετε τα δόντια». Αυτό ανέφερε ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας κατά τη διάρκεια της συνάντησης γνωριμίας που είχε με τους νεοπραχθέντες ανώτατους αξιωματικούς των Ενόπλων Δυνάμεων στο Προεδρικό Μέγαρο, παρουσία του υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Παναγιωτόπουλου και της ηγεσίας του ΓΕΕΘΑ. Ο κ. Παπούλιας έπλεξε το εγκώμιο των Ενόπλων Δυνάμεων, για τον ρόλο τους στις δύσκολες στιγμές που περνά ο τόπος.

«Οι Ένοπλες Δυνάμεις είναι μια ασφάλεια για τον ελληνικό λαό ότι κανένας δεν θα σκεφθεί, τις δύσκολες αυτές στιγμές, να επιβουλευθεί των εθνικών κυριαρχικών δικαιωμάτων της χώρας» τόνισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

Από την πλευρά του, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Παναγιωτόπουλος ευχαρίστησε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για την αγάπη και την εκτίμησή του στις Ένοπλες Δυνάμεις και τόνισε ότι «το υπουργείο Άμυνας, το οποίο αποκαλώ υπουργείο Ειρήνης, σηκώνει σημαντικό βάρος για την αντιμετώπιση ενός ακήρυχτου πολέμου, του οικονομικού». Επισήμανε, παράλληλα, ότι οι Ένοπλες Δυνάμεις έχουν συνείδηση και θα φέρουν σε πέρας την αποστολή τους.

Ανέφερε, ακόμη, ότι οι εορτασμοί για τα 100 χρόνια από τους Βαλκανικούς Πολέμους θα είναι λιτοί, λόγω της οικονομικής κρίσης.
Share this post :
 
Support : Creating Website | Panos Mos | "GreekzNews"
Copyright © 2008. "GreekzNews" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Panos Mos
Proudly powered by Blogger