ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ :
Home » , » Ανακοπή καρδιάς υπέστη ο Εβάντερ Σνο μέσα στο γήπεδο

Ανακοπή καρδιάς υπέστη ο Εβάντερ Σνο μέσα στο γήπεδο

Written By Ανώνυμος on Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2012 | 22:00




Ανακοπή καρδιάς υπέστη ο μέσος της Ναϊμέγκεν, Εβάντερ Σνο, κατά τη διάρκεια του χθεσινού αγώνα με τη Φέγενορντ ωστόσο αποφεύχθηκαν τα χειρότερα, χάρη στη χρήση απινιδωτή.

Μάλιστα ο παίκτης ήταν σε θέση να περπατήσει μετά την επαναφορά του, στο 34ο λεπτό της αναμέτρησης για το ολλανδικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου.

«Ο Εβάντερ υπέστη καρδιακή ανακοπή, την οποία ακολούθησε ένα σοκ από τον απινιδωτή,» δήλωσε ο γιατρός της Φέγενορντ, Κάσπερ φαν Εϊκ και πρόσθεσε: «Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο επειδή ο απινιδωτής προκαλεί αρρυθμία (ανώμαλος καρδιακός ρυθμός) κι έτσι έπρεπε να μείνει εκεί τη νύχτα».

Ο Σνο είχε χρειαστεί τη βοήθεια του απινιδωτή και το Σεπτέμβριο του 2010, όταν είχε υποστεί ανάλογο επεισόδιο αγωνιζόμενος με τους αναπληρωματικούς του Άγιαξ.

Ο 25χρονος Ολλανδός άσος, ο οποίος ξεκίνησε την καριέρα του στη Φέγενορντ και ακολούθως έπαιξε στις Μπρέντα, Σέλτικ, Άγιαξ, Μπρίστολ Σίτι και Βάαλβαϊκ, αντικαταστάθηκε στο 34ο λεπτό του χθεσινού αγώνα με τη Φέγενορντ, στον οποίο η Ναϊμέγκεν γνώρισε βαριά ήττα με 5-1. Να σημειωθεί πάντως ότι το σκορ ως το σημείο της αλλαγής του ήταν 1-0 και πήρε διαστάσεις μετά το περιστατικό, καθώς οι συμπαίκτες του ήταν σοκαρισμένοι.
Share this post :
 
Support : Creating Website | Panos Mos | "GreekzNews"
Copyright © 2008. "GreekzNews" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Panos Mos
Proudly powered by Blogger