ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ :
Home » » Δύο ακόμη ασφαλιστικά ταμεία στον ΕΟΠΥΥ

Δύο ακόμη ασφαλιστικά ταμεία στον ΕΟΠΥΥ

Written By Greekz News on Παρασκευή, 28 Σεπτεμβρίου 2012 | 02:30Δύο ακόμη ασφαλιστικά ταμεία πρόκειται να ενταχθούν στον ΕΟΠΥΥ, όπως ανέφερε υψηλόβαθμο στέλεχος του υπουργείου Υγείας, αμέσως μετά τη σύσκεψη στο υπουργείο Οικονομικών για την αντιμετώπιση των προβλημάτων του Οργανισμού.

Πρόκειται για το ΕΤΑΑ (δικηγόρων, μηχανικών, υγειονομικών, συμβολαιογράφων) και το ΤΑΥΠΕΚΩ (υπαλλήλων τραπεζών και επιχειρήσεων κοινής ωφέλειας), η μη ένταξη των οποίων έως σήμερα στον ΕΟΠΥΥ αποτελούσε, σύμφωνα με τον ίδιο παράγοντα, μια από τις «κόκκινες κάρτες» της τρόικας στο υπουργείο Υγείας. Παράλληλα, το ίδιο στέλεχος, δεν απέκλεισε την ένταξη στο μέλλον και άλλων ταμείων στον ΕΟΠΥΥ, ανάλογα και με τις διαπραγματεύσεις με την τρόικα.

Στη σύσκεψη, στην οποία συζητήθηκε κυρίως η «τρύπα» του ΕΟΠΥΥ, η οποία αναμένεται να ανέλθει εφέτος σε 2- 2,5 δισ. ευρώ, μετείχαν οι υπουργοί, Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας, Υγείας Ανδρέας Λυκουρέντζος και Εργασίας Γιάννης Βρούτσης, καθώς και ο υπουργός αναπληρωτής Υγείας Μάριος Σαλμάς.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ
Share this post :
 
Support : Creating Website | Panos Mos | "GreekzNews"
Copyright © 2008. "GreekzNews" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Panos Mos
Proudly powered by Blogger