ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ :
Home » » Έκλεβαν πετρέλαιο από αμαξοστοιχίες

Έκλεβαν πετρέλαιο από αμαξοστοιχίες

Written By Ανώνυμος on Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2012 | 03:10



Τα ντεπόζιτα των σταθμευμένων αμαξοστοιχιών του Ο.Σ.Ε. είχαν βάλει στόχο τέσσερα άτομα, ηλικίας 43, 46, 49 και 54 ετών, μεταξύ των οποίων και ένας μηχανοδηγός του Οργανισμού Σιδηροδρόμων.

Σε αστυνομικό έλεγχο στο Ι.Χ. φορτηγό στο οποίο επέβαιναν οι τέσσερις άνδρες, στην περιοχή του Στρυμονοχωρίου Σερρών, εντοπίστηκαν 16 πλαστικά δοχεία με πετρέλαιο, συνολικού βάρους 256 λίτρων, τα οποία όπως διαπιστώθηκε, είχαν αφαιρεθεί νωρίτερα από μηχανή εμπορικής αμαξοστοιχίας του ΟΣΕ, που ήταν σταθμευμένη στο σιδηροδρομικό σταθμό της περιοχής.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, οι τέσσερις δράστες, οι οποίοι και συνελήφθησαν, κατά το τελευταίο δίμηνο είχαν προβεί σε τρεις ακόμη κλοπές καυσίμων από μηχανές εμπορικών αμαξοστοιχιών του Ο.Σ.Ε. που ήταν σταθμευμένες στον ίδιο σιδηροδρομικό σταθμό.

Η ποσότητα πετρελαίου που εντοπίστηκε αποδόθηκε στον Ο.Σ.Ε., ενώ οι συλληφθέντες, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών, θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σερρών.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Share this post :
 
Support : Creating Website | Panos Mos | "GreekzNews"
Copyright © 2008. "GreekzNews" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Panos Mos
Proudly powered by Blogger