ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ :
Home » » Η Άννα Βίσση ... τώρα και σε άγαλμα!

Η Άννα Βίσση ... τώρα και σε άγαλμα!

Written By Ανώνυμος on Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2012 | 21:40




Μετά τον Σάκη Ρουβά που έγινε κούκλα, τώρα κυκλοφορεί και η Άννα Βίσση σε αγαλματάκι!

Ένας Κύπριος εικαστικός καλλιτέχνης ο Θοδωρή, είναι ο δημιουργός του αγάλματος, καρικατούρας για την ακρίβεια, το οποίο εμπνεύστηκε από την εμφάνιση της τραγουδίστριας στο βίντεο κλιπ του τραγουδιού Αγάπη υπερβολική.

Όπως λέει αποκλειστικά στο fannatics.gr ο Θοδωρής, "Ο λόγος που επέλεξα να φτιάξω την Άννα, εκτός από το ότι είμαι fan της, ήταν και η συγκεκριμένη εντυπωσιακή εμφάνισή της! Όλα τα στοιχεία και οι λεπτομέρειες εκείνης της εμφάνισης απλά με είχαν ενθουσιάσει! Θυμάμαι, όταν επέστρεψα από τη συναυλία που είχε δώσει τότε στο Γ.Σ.Π. στην Λευκωσία, ήμουν τόσο εντυπωσιασμένος που δεν μπορουσα να μην την φτιαξω!".

Το αγαλματάκι της Άννας Βίσση εχει ύψος 21,5 εκατοστά και είναι κατασκευασμένο από πολυμερικό πηλό, ένα υλικό ειδικό για την κατασκευή κουκλων και μινιατούρων!
Η κούκλα απεικονίζει σε καρικατούρα την Άννα Βισση όπως είχε εμφανιστεί στο βίντεο κλιπ του τραγουδιού "Αγάπη υπερβολική" και στις εμαφανίσεις της στο νυχτερινό κέντρο, που τραγουδούσε εκείνη την χρονια!
Το συγκεκριμένο αγαλματάκι έγινε μέσα σε 2 μέρες!" δήλωσε ο εικαστικός.

Ο Θοδωρής γεννήθηκε, ζει και εργάζεται στην Λευκωσία. Έχει σπουδάσει Γραφιστική, Ιnterior και Animation και είναι αυτοδίδακτος γλύπτης, εξειδικευμένος σε υλικά όπως χαρτί, γύψος, διάφορα είδη πηλού και πολυεστέρα. Κάποια από τα έργα του έχουν παρουσιαστεί σε διάφορες ομαδικές εκθέσεις στην Κύπρο.

-
Share this post :
 
Support : Creating Website | Panos Mos | "GreekzNews"
Copyright © 2008. "GreekzNews" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Panos Mos
Proudly powered by Blogger