ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ :
Home » » Συνεδρίαση για τη μεταφορά των μαθητών Αργολίδας

Συνεδρίαση για τη μεταφορά των μαθητών Αργολίδας

Written By Greekznews 1 on Πέμπτη, 27 Σεπτεμβρίου 2012 | 11:50

Με αντιπροσωπεία της πλειοψηφίας των μετόχων της ΚΤΕΛ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ Α. Ε. συναντήθηκε σήμερα...
ο αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας κ. Χειβιδόπουλος παρόντος και του θεματικού αντιπεριφερειάρχη κ. Πουλά.

Στην συνάντηση οι μέτοχοι της ΚΤΕΛ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ Α. Ε. εξέθεσαν τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν από την ανάληψη της υποχρέωσης για την μεταφορά των μαθητών, δεδομένου ότι το ποσό της σύμβασης μετά τις επανειλημμένες μειώσεις που έχει επιβάλλει το Υπουργείο Οικονομικών κρίνεται ασύμφορο και απειλεί την βιωσιμότητά τους.

Ζήτησαν την παρέμβαση του αντιπεριφερειάρχη στα κέντρα λήψης των αποφάσεων και επιφυλάχθηκαν ότι εάν δεν δοθεί άμεσα λύση στο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν θα προβούν σε κινητοποιήσεις με αποτέλεσμα την διακοπή της ομαλής μεταφοράς των μαθητών.

Ο αντιπεριφερειάρχης που γνώριζε το πρόβλημα από προηγούμενες ανεπίσημες συναντήσεις τους, αφού αναγνώρισε το δίκαιο των αιτημάτων τους, ενημέρωσε τους παρευρισκόμενους για τις ενέργειες που έχει ήδη κάνει η Περιφέρεια και ο Περιφερειάρχης κ. Πέτρος Τατούλης προσωπικά και ζήτησε από τους λεωφορειούχους να δώσουν μια μικρή πίστωση χρόνου πριν κλιμακώσουν τον αγώνα τους εκφράζοντας την πεποίθηση ότι θα υπάρχουν νεότερα από την συνεννόηση με το Υπουργείο τις προσεχείς ημέρες. 

Αίσθηση προκάλεσε η απουσία, από τη συνάντηση, του προέδρου της ΚΤΕΛ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ Α. Ε. κ. Γεώργιου Αλεξόπουλου, ο οποίος μετά τη λήξη αυτής παραιτήθηκε.
Share this post :
 
Support : Creating Website | Panos Mos | "GreekzNews"
Copyright © 2008. "GreekzNews" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Panos Mos
Proudly powered by Blogger