ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ :
Home » » Α. Κακλαμάνης: Αίτημα για σύγκλιση Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας για ενημέρωση από ΣΔΟΕ

Α. Κακλαμάνης: Αίτημα για σύγκλιση Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας για ενημέρωση από ΣΔΟΕ

Written By Ανώνυμος on Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2012 | 12:30

Προς τον Πρόεδρο της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας κ. Αναστάσιο Νεράντζη

Εμβρόντητη η κοινή γνώμη παρακολουθεί συστηματικές διαρροές για «λίστες» πολιτικών και κρατικών λειτουργών που διερευνώνται...
ευθύνες τους για οικονομικά σκάνδαλα πολιτικών προσώπων, χωρίς ποτέ να διευκρινίζεται αν μεταξύ αυτών είναι και ποιοι βουλευτές εν ενεργεία, κυρίως η σοβαρότητα του αντικειμένου και το αποτέλεσμα της έρευνας προ πάσης δημοσιότητας της. Τούτο είναι αναγκαίο στοιχείο για το κύρος των κρίσιμων μάλιστα αποφάσεων που λαμβάνει η Βουλή με τη συμμετοχή και την ψήφο βουλευτών που ενδεχομένως να υπόκεινται λόγω τέτοιων εκκρεμοτήτων σε πιέσεις και συμβιβασμούς που αναιρούν την κατά συνείδηση διατύπωση γνώμης και ψήφου.

Η Επιτροπή μας για λόγους ανεξάρτητους από τη δική σας θέληση δεν έχει αρχίσει να λειτουργεί, αν και παρήλθε τρίμηνο από τις εκλογές. Έχω τη γνώμη ότι επείγει, ειδικώς μάλιστα για τον προαναφερθέντα λόγο, η σύγκλησή της και παρακαλώ να συμφωνήσετε ώστε την προσεχή Τετάρτη το αργότερο, λόγω της σημασίας του θέματος να κληθούν στην επιτροπή οι νυν και οι πρώην επικεφαλής του Σώματος Διοικητικών Οικονομικών Ελέγχων κύριοι Σ. Στασινόπουλος, Γ. Διώτης, Ι. Καπελέρης και Κ. Κλαδάς προκειμένου να μας ενημερώσουν:

1. Για τα λειτουργικά προβλήματα της Υπηρεσίας.

2. Αν και ποιες περιπτώσεις εν ενεργεία βουλευτών απασχόλησαν ή απασχολούν και με ποια αποτελέσματα το Σ.Δ.Ο.Ε.;

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΧΡ. ΚΑΚΛΑΜΑΝΗΣ
Share this post :
 
Support : Creating Website | Panos Mos | "GreekzNews"
Copyright © 2008. "GreekzNews" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Panos Mos
Proudly powered by Blogger