ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ :
Home » » Ογκώδης συγκέντρωση στην Καρδίτσα με κεντρικό ομιλητή τον Ηλία Κασιδιάρη

Ογκώδης συγκέντρωση στην Καρδίτσα με κεντρικό ομιλητή τον Ηλία Κασιδιάρη

Written By Ανώνυμος on Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2012 | 11:30

Μια από τις μεγαλύτερες Εθνικιστικές εκδηλώσεις, για την Δυτική Θεσσαλία, πραγματοποιήθηκε στην Καρδίτσα από το 1977 μέχρι και σήμερα.
Εκατοντάδες άτομα κάθε ηλικίας, όπως κατέγραψε το trikalanews.gr , «πλημμύρησαν» την αίθουσα κεντρικού ξενοδοχείου στην Καρδίτσα για να ακούσουν τις θέσεις του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή από τους Βουλευτές του, Ηλία Κασιδιάρη, Χρυσοβαλάντη Αλεξόπουλο από την Λάρισα και Απόστολο Γκλέτσος από την Φθιώτιδα.

Ο κ. Κασιδιαρης επιτέθηκε με το καλησπέρα σας στους Βουλευτές λέγοντας «πρέπει να επιβάλουμε τους δικούς μας όρους στο «κυνοβούλιο» όπως αποκάλεσε το Κοινοβούλιο και αναφέρθηκε στην επιστροφή των προνομίων που έχουν ως Βουλευτές με την φράση «τους τα τρίψαμε στο πρόσωπο» κάνοντας τους συναγωνιστές του να ξεσπάσουν σε χειροκροτήματα, ενώ επεσήμανε πως οι Βουλευτές της Χρυσής Αυγής δεν πατάνε ούτε στο καφενείο της Βουλής.

Παράλληλα αναφέρθηκε και στις συναντήσεις με τους Βουλευτές των άλλων κομμάτων στους διαδρόμους της Βουλής λέγοντας χαρακτηριστικά «πως μερίδα Βουλευτών της « Ελαφράς δεξιάς» όταν μας βλέπουν κατεβάζουν μια γλώσσα μέχρι τα γόνατα..»

Για τα κρούσματα ρατσισμού είπε πώς «ρατσισμό βιώνουν οι Έλληνες στις πόλεις τους στα χωριά τους, από τους εισβολείς εγκληματίες λαθρομετανάστες» ενώ επίσης αναφέρθηκε στα προνόμια που δίνονται, κατά την διάρκεια της εισαγωγής τους στην Τριτοβάθμια εκπαίδευση, σε «Μουσουλμάνους αγνώστου εθνικής συνειδήσεως εις βάρος των Ελλήνων μαθητών.» όπως τους αποκάλεσε.

«Δεν μας δίνουν απάντηση στο Κοινοβουλευτικό έλεγχο που τους ασκούμε, για τον ακριβή αριθμό λαθρομεταναστών διότι δεν τον γνωρίζουν ούτε η ίδιοι κάτι που σημαίνει πως δεν υπάρχει κράτος στην Ελλάδα.» τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Κασιδιάρης.

Αναφέρθηκε στην δράση του κόμματος, την ίδρυση του «ΟΑΕΔ» μόνο για Έλληνες, εξηγώντας πως «πρόκειται για την... Ομάδα Ανεύρεσης Εργασίας Δοκιμαζόμενων Ελλήνων (ΟΑΕΔ Ελλήνων) που έχει ως στόχο την αλληλεγγύη και την υποστήριξη των ανέργων συμπατριωτών μας».

Αναφέρθηκε επίσης και στο επεισόδιο με τον Βουλευτή της ΝΔ Δημήτρη Κυριαζίδη λέγοντας πως «ο Βουλευτής μας κατηγόρησε ότι χρησιμοποιούμε την Ελληνική σημαία, σαν σκουπόξυλα» και πως η αντίδραση των Βουλευτών της Χρυσής Αυγής ήταν όπως είπε ο κ Κασιδιάρης «απλά σηκώσαμε το ύψος της φωνής μας, αλλά δεν σηκώσαμε χέρι» ενώ συνέχισε λέγοντας «την άλλη μέρα ο λαγός του Σαμαρά, όπως αποκάλεσε τον κ. Κυριαζίδη, μας αποκάλεσε εγκληματική σπείρα και αναγκαστήκαμε να του στείλαμε αγωγή ύψους 300.00 ευρώ με στόχο τα χρήματα, αν τα κερδίσουμε στα Δικαστήρια, θα δοθούν στο κοινωφελές έργο της Χρυσής Αυγής.»

Στο τέλος ης ομιλάς του ο κ Κασιδιάρης φρόντισε να μεταδώσει το μήνυμα στον κόσμο στην αίθουσα πώς «απλά είναι ένας από αυτούς ότι όλοι είναι ενωμένοι και βρίσκονται στο πλάι σε όποιον Έλληνα έχει ανάγκη και θεωρεί βρισιά να τον προσφωνούνε Βουλευτή.»

Μετά το τέλος της ομιλίας του σηκώθηκαν όλοι όρθιοι και έψαλαν τον Εθνικό Ύμνο.

Αξίζει να σημειωθεί πως αρκετά ήταν τα μέλη της Χρυσής Αυγής από την Τοπική Οργάνωση των Τρικάλων που ετοιμάζονται πυρετωδώς για τα αυριανά εγκαίνια των νέων γραφείων τους που θα πραγματοποιηθούν σήμερα το απόγευμα στις 6.30 και βρίσκονται στην συμβολή των οδών Ασκληπιού και Καποδιστρίου.
Share this post :
 
Support : Creating Website | Panos Mos | "GreekzNews"
Copyright © 2008. "GreekzNews" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Panos Mos
Proudly powered by Blogger